Cserépkályha, kandalló

Antik cserépkályha 70éves csempéből


-Cserépkályha építése garanciával

Cserépkályhát szeretnél?


No és megálmodtad már?
Vagy arra vársz, hogy valaki segítsen?
Hívj fel és én segítek. Nincs hipermodern tervezőprogramom, viszont van kezem és ceruzám: rajzolunk néhány skiccet, míg ki nem alakul a kép, ami fedi azt, ami a szemed előtt lebegett.


Akár a kályhacsempe beszerzésével járó nyűgöt is leveszem a válladról: neked mindössze annyi dolgod lesz, hogy kiválasztod, milyen csempéből legyen a cserépkályha. A szükséges mennyiség kiszámolása, megrendelése és hazacipelése miatt már nem kell aggódnod: mindezt én elvégzem helyetted. És ettől egy forinttal sem fog többe kerülni, mint ha te magad rendelted volna meg.
Sőt! Az utánajárás, szállítás költségeit meg is spórolod!

-Cserépkályha átrakása, bontása

-Cserépkályha javítása, karbantartása, tisztítása


Meguntad a kályhádat?
Útban van?
Vettél egy házat és van benne egy cserépkályha, ami szerinted csak a helyet foglalja?

Hívj bátran: Teljesen ingyen, anyagáért elbontom, elszállítom, gyorsan, tisztán, szakszerűen.
Néhány óra alatt megvan az egész és nem csinálok nagy rendetlenséget, még össze is takarítok magam után.

Esetleg használnád, de nem tudod?
Füstöl, akadozik, nem ég rendesen?
Valószínűleg ebben az esetben is tudok segíteni. Kitisztítítom, vagy átrakom, de utána működni fog, erre garanciát vállalok.


-Nyitott és zárt tűzterű kandalló építése garanciával

Kandalló, falazott köpenyfallal

Kandallót szeretnél, de valami egyedire vágysz? Szívesen segítek megtalálni azt, ami leginkább megfelel az elképzeléseidnek. Akár ha egy kemencére kell hasonlítania, az sem lesz akadály.


Kemence, kerti konyha

Vesszővázas, vert falú agyagkemence


Régóta szeretnéd kipróbálni, milyen a kemencében sült friss, ropogós, illatos kenyér?
Szívesen megvendégelnéd barátaidat, családodat egy finom, semmihez sem hasonlítható, kemencében sült malacpecsenyére?

OK, nem akadály. Hívj fel, mondd el, mit szeretnél.
Kenyeret sütni?
Malacot, csülköt, libát?
Netán pizzát?
Egy kemencét akarsz, vagy egy kerti konyhát, grillezővel, bográcsozóval, sparhelttel, mosogatóval?
Csak hívj fel. Megbeszéljük, mit is szeretnél, megtervezzük és én megépítem.
Garancia? Természetesen.

Vaskályha


Van egy öreg vaskályhád, sparhelted, de a samott már csak nyomokban lelhető fel benne? Kidobni nem akarod, mert a szíved csücske?
Hívj fel, megjavítom és jobban fog működni, mint újkorában!

Berkes-Szabó Tamás
kályhás
8157 Füle, Széchenyi út 72.
06 30 77 33 482


(Cserépkályha-, kandalló-, kemence építése főképpen Budapest, Székesfehérvár és a Balaton környéke, valamint Fejér megye, Veszprém-, Pest-, és Somogy megye bizonyos részei.)

A mai üzemanyag-árak mellett nyilván nem mindegy, milyen messzire kell eljárni egy munkát elvégezni
Általában a gazdaságosság elve alapján választ legtöbbünk, amikor szakit keres. Abba, hogy kit-, és milyen szempontok alapján válasszunk, nem gondolom, hogy mélyebben bele kellene mennem, hiszen van rengeteg weblap, amelyeken erről meglehetősen bőven olvashatunk. Nyilvánvalóan a legtöbb ilyen fejtegetésnek az a vége, hogy senki mást nem szabad választani, csak és kizárólag azt, aki a cikk szerzője, hozzá képest mindenki amatőr, gerinctelen, szakbarbár, stb. - de nézzük ezt el nekik, hiszen a sárdobálás - ha nem is kifejezetten ebben a formájában - benne foglaltatik a munkaköri leírásunkban, és ezt némelyek meglehetősen komolyan veszik. Így aztán maradnak a szigorú számok: ki, mit mennyiért tud kínálni. Ezért aztán nagyon fontos szempont, hogy olyan szakembert válasszunk, aki viszonylag közel lakik, hiszen az utazás-, vagy a szállás költségeit egyszerűen muszáj belekalkulálni az építés költségeibe. Mindezekből következik, hogy lényegesen olcsóbb a cserépkályha, kandalló építése a szomszédos településeken, mint például Balatonfőkajár, Balatonakarattya, Balatonfűzfő, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonalmádi, Alsóőrs, Balatonfüred, Csopak, Siófok, Jenő, Nádasdladány, Ősi, Füle, Polgárdi, Sárszentmihály, Sárkeszi, Enying, Berhida, Csajág, Küngös, Papkeszi, Veszprém, Várpalota, Lepsény, Kőszárhegy, Szabadbattyán, Litér, mint ha 50-100 km-t kellene utaznom minden áldott nap reggel és este, hogy a munkahelyre eljussak, vagy szállást kellene bérelnem a környéken. Vannak még olyan területek, amelyeket könnyen, gyorsan meg lehet közelíteni autópályán, így ha a távolság nem is, de legalább az utazás ideje viszonylag elfogadható, így még mindig versenyképes tud maradni az ár. Ilyen könnyen, gyorsan megközelíthető település például Budapest és a délnyugati területek: Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Diósd, Tárnok, Páty, Telki. Hasonlóan könnyen elérhetőek az M7-es melletti települések: Velencei-tó környéke - Dinnyés, Gárdony, Agárd, Velence, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, valamint a Váli-völgy: Vál, Kajászó, Tabajd. Az M7-esen könnyen megközelíthető még Martonvásár, Baracska, Pettend, Tordas, Gyúró, Pázmánd, Vereb, Seregélyes. Mindent összevetve elsősorban Fejér megye és környéke, valamint a szomszédos megyék: Veszprém, Somogy- és Pest megye bizonyos területein tudok versenyképes, reális áron munkát vállalni.


Berkes-Szabó Tamás

Telefon: 06 30 77 33 482

Cserépkályha, kandalló, kemence építés

© Berkes-Szabó Tamás 2008-2011. Az oldal teljes tartalma Berkes-Szabó Tamás szellemi tulajdonát képezi. Engedély nélküli másolása a szerző előzetes hozzájárulása nélkül tilos! Az otthon melege - Cserépkályha, kemence, kandalló építés