You are here
Home > Lakóparkok >

Duna Pearl lakópark

Duna Pearl lakópark

A Duna Pearl lakópark Budapesten Újlipótvárosban, a Pozsonyi út 77-79. szám alatt található. A 2022 év végéig elkészülő projekt közel 200 okosotthont tartalmaz, a kiváló lokáció miatt időtálló befektetést biztosít a főváros 13. kerületében.

 Újlipótváros a kiváló elhelyezkedése kapcsán mindig a felkapott budapesti városrészek közé tartozott. A Duna Pearl lakópark otthonaiból nemcsak a Dunára, de a város jelentős területére is fantasztikus panoráma nyílik. A projekt fejlesztője és tulajdonosa a PD Real Estate Development Kft.

Duna Pearl

A Duna Pearl lakópark lakásai

A Duna Pearl lakóparkban összesen 193 lakás kerül kialakításra. Az okosotthonok 50-105 négyzetméteresek, és az átlagosnál tágasabb kialakításúak. A kisebbek 1+1 szobával rendelkeznek, nagyobb méretűek 3+1 szobás apartmanok, míg a közepes méretűek 1+1 szobás lakások. Az ingatlanok prémium konyhákkal és gardróbokkal kerülnek kialakításra. Az amerikai konyhás lakások  mindegyike tartalmaz energiatakarékos mosogatógépet, mosogatót, hűtőt, mikrohullámú sütőt, valamint főzőlapot, páraelszívót és sütőt is. Az okos-otthon rendszer lehetővé teszi minden lakásban a hűtés-fűtést, a világítás és az elektromos redőnyök kezelését.

Az alsóbb szinteken lévő lakások egy zöld belső udvarra, a környező zöld felületekre és épületekre nyílnak, míg a felsőbb szinteken lévő lakásokból a városra és a Dunára nyílik örökpanoráma. A lakóházon kívüli területek közösségi területként és kertként kerül kialakításra. A parkológarázsban a lakók különböző méretű parkolóhelyet vásárolhatnak, ezek egy része elektromos töltési lehetőséget is biztosít. A projekt egy 103 szobás szállodát is tartalmaz, amelyek a Margitszigetre és a Dunára néznek. A belső kertje, amelyet majd a hotel, és a megépülő üzletek, éttermek és kávézók öveznek színvonalas kikapcsolódást biztosítanak. A hotelben a tervek szerint reggelizőhely, fitness center, bár és számos konferenciaterem is kialakításra kerül.

Duna Pearl

Duna Pearl lakópark megközelíthetősége

A lakópark a legideálisabb helyen, a város szívében fekszik, így nemcsak az autóval, de tömegközlekedéssel is könnyedén érhetők el Budapest jelentős területei. A lakók számára sétatávolságon beül trolibusz, villamos és a metróvonal is megközelíthető. A szabadtéri programokat kedvelők számára nemcsak a közeli Szent István park, de a karnyújtásra lévő Margitsziget ideális feltételeket nyújt.

Top