Emerald Residence

Emerald Residence

Az Emerald Residence luxus lakóház és hotel is egyben. Az Emerald Residence Budapest szívében, az 05. kerület Szervita tér 6. szám alatt található. A pazar épület nem csak lakásokat, de egy hotelt is magában foglal.

Olvass tovább

Németvölgyi Residence

Németvölgyi Residence

A Németvölgyi Residence Budán található, az exkluzív kialakítású villaparkban 41 lakás került kialakításra. Az épületeket egy ősfás kert veszi körül. A környezet a hegyvidéket kedvelők számára is egyedülálló, hiszen nemcsak a pesti oldalra, de a Gellért-hegyre, és a Budai Várra is csodálatos panorámát élvezhetnek.

Olvass tovább

Property Investment Forum 2020: Az online térben találkoztak a hazai ingatlanszakma képviselői

Property Investment Forum

Idén is megrendezésre került a Property Investment Forum 2020. A nagy jelentőségű eseményre rendhagyó módon a digitális térben került sort, és a témák sokrétűek voltak: az új szakmai megoldások mellett az ingatlanüzemelés aktuális kihívásait, valamint prognosztizálható jövőt járta körül. Az egész napos eseményen többek között 17 kategóriában osztottak ki díjakat, melyből a két kategória nyertese a BudaPart II, és az Emerald Residence lakópark projekt lett.

Olvass tovább

Duna Pearl lakópark

Duna Pearl lakópark

A Duna Pearl lakópark Budapesten Újlipótvárosban, a Pozsonyi út 77-79. szám alatt található. A 2022 év végéig elkészülő projekt közel 200 okosotthont tartalmaz, a kiváló lokáció miatt időtálló befektetést biztosít a főváros 13. kerületében.

Olvass tovább

Waterfront City

Waterfront City

Az Óbuda szívében épülő Waterfront City lakópark a természet közeli és modern 21. századi lakóélményt nyújtja. 2021 második felében elkészülő „smart city” városrész Budapest egyik legélhetőbb része lesz. A projekt emellett tartalmaz egy gyaloghidat is, amelyen keresztül az Óbudai-sziget sétálva is megközelíthető lesz.

Olvass tovább

Budapart lakópark

Budapart

A Budapart lakópark egy élhető természet közeli otthon, amely befektetési szempontból is kiváló. Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete a 11. kerület. A Duna parton szemközt a népszerű Kopaszi-gáton lévő rekreációs központtal egy új városnegyed épül, amelynek része BudaPart lakópark beruházás.

Olvass tovább