You are here
Home > Lakóparkok >

Dagály Residence: Fiatalos stílusú otthonok központi helyen, de mégis védve a város zajától

Dagály Residence

A Dagály Residence Budapesten a 13. kerületben 131 lakással a fiatalos és barátságos lakókörnyezetet kínál. A tetőtéri lakások budai panorámát biztosítanak, előnye, hogy a Duna-part, a Margit-sziget is percek alatt megközelíthető.

A 13. kerület frekventált területe a Dagály utca, a 2019-ben épült társasház kiváló elhelyezkedésű és illeszkedik a környező épületek hangulatához. A projekt tulajdonosa és fejlesztője a Biggeorge Property, amely jelentős képviselője a hazai ingatlanpiaci beruházásoknak. Olyan projektekről ismert, mint a Németvölgyi Residence, a Waterfront City 1 és 2, vagy a Westside Residence.

A Dagály Residence a felső szintjén lévő lakóknak gyönyörű panoráma nyílik a környező budai hegyekre, de a nyugodt, természetközeli lakhatásról az alacsonyabb szinteken élőknek sem kell lemonadni, hiszen a lakásokhoz egyedi teraszok és belső kertek is tartoznak. Az épületet vonzóvá teszik a hatalmas üvegfelületek, valamint az épület világos színei elegáns külsőt kölcsönöznek.

A társasházban 131 lakóegység került kialakításra, amelyek változatos alaprajzúak. A különböző méretű lakások eltérő élethelyzetnek megfelelőek: vannak 29 m2-es stúdió lakások, 150 m2-es teraszos lakások is, de a gyermekes családok számára kedvező 2-3 szobás otthonok is találhatók. Igen népszerűek az egy hálószobás amerikai konyhás lakások, amelyek különösen fiatal párok számára ideális életkezdési feltételeket biztosítanak. A kulcsrakész otthonok gépesített konyhákkal kerültek átadásra. Az épületben tágas teremgarázs található, emellett teremgarázsbeálló helyek, és tárolók is vásárolhatók.

Mi az előnye a Dagály Residence-nek

A környék dinamikusan fejlődő részén található, ugyanakkor a Duna közelsége sokat lendít az értékén, hiszen remek életteret biztosít a lakóinak, ugyanakkor a könnyű megközelítést a szabadidős programok számára is. A társasház kiváló közlekedési és infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. Tömegközlekedés szempontjából a Forgách utcai metrómegálló pár perc alatt érhető el, de helyi járatú autóbuszok, és az 1-es villamos is közeléből indulnak.

Habár a Váci úti folyosó csak 2 perc távolságra van, az elhelyezkedése kapcsán (Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarka) a forgalom zaja kívül esik rajta.

A sportok, és a természetes zöld környezet kedvelői számára is ideális, hiszen a Margit-sziget, a Duna-part, és a Dagály Úszókomplexum percek alatt érhető el.

Top