You are here
Home > Lakóparkok >

Waterfront City

Waterfront City

Az Óbuda szívében épülő Waterfront City lakópark a természet közeli és modern 21. századi lakóélményt nyújtja. 2021 második felében elkészülő „smart city” városrész Budapest egyik legélhetőbb része lesz. A projekt emellett tartalmaz egy gyaloghidat is, amelyen keresztül az Óbudai-sziget sétálva is megközelíthető lesz.

Az óbudai Duna-part mellett épülő Waterfront City szervesen illeszkedik a környéken megvalósuló városrész koncepcióba. Előnye, hogy a modern nagyváros nyújtotta élettér szolgáltatások mellett a vízpart közelségének élményét ötvözi. Az új városrész ideális a természetet kedvelő, és nyugalomra vágyók számára, továbbá akik nem akarnak lemondani a belváros könnyű megközelíthetőségéről sem.

A 03. kerületben a Folyamőr utcában megvalósuló projekt fejlesztője és tulajdonosa a Biggeorge Property Kft., amely olyan projektekről ismert, mint az Emerald Residence, a Dagály Residence, vagy például a Sasad Liget 5.-6. üteméről.

Az ingatlanban összesen 269 okosotthon kerül kialakításra, a várható átadása pedig 2021. második féléve. A lakóparkban lévő lakások ideálisak a különböző élethelyzetű tulajdonosok számára, a 30 négyzetméternél kisebb 1 szobás lakások mellett a 126 négyzetméter alapterületű lakások is megtalálhatók. Az alapterületek tág határok között mozognak, a 4 szobás közel 100 négyzetméter alapterületű lakások, valamint a 60-80 négyzetméteres 3 szobás lakások is vannak, tökéletesen kielégítik a több gyermeket tervező családok igényét. A vízparti környezet befektetés céljából is kiváló, hiszen már az épület panorámája miatt is különleges: az átlagos társasházaknál magasabb kialakítása révén nemcsak a Budai-hegyekre, de az Óbudai-szigetre, a Dunára is különleges panorámát kínál.

Waterfront City

Előnye a Waterfront City lakóparknak

A városrésztől tömegközlekedéssel könnyedén közelíthető meg a belváros: a HÉV megálló alig pár perces sétaútra található, de a közelből a Szentendrei úti, és a Bogdán úti kereszteződésből számos buszjárat közlekedik a város központja felé. A tervezett beruházások között szerepel egy gyaloghíd, amelyen keresztül az Óbudai-sziget, ismertebb nevén a Hajógyári sziget is elérhetővé válik.

A lakóknak ezenkívül gazdag szolgáltatás választék áll rendelkezésre, belső park, játszótér, passzázs ideális a kisgyermekes családoknak, ugyanakkor fitness terem, E-autó töltőállomás, és egyéb, a modern kor elvárásaihoz igazodó kényelmi szolgáltatások (Waterfront City applikáció) az emberközeli, környezettudatos élet elemeit nyújtják.

Top