You are here
Home > Építőanyagok >

A beton újrafeldolgozása

betondarálék

Az építőiparban a beton az egyik leggyakrabban használt építőanyag, ami nagy mennyiségű hulladékot termelhet. Ennek újrahasznosítása egy olyan folyamat, amely lehetővé teszi, hogy a hulladékbetont megfelelően kezeljük, és újra felhasználjuk az építőiparban.

A betondarálás környezettudatos megoldás

A betondarálás során a hulladék betont és a törmelékeket dolgozzuk át, ami lehetővé teszi azok újrahasznosítását, és a hulladéklerakók terhelésének csökkentését. Az újrafelhasználás révén az építőipar jelentős összegeket takaríthat meg, miközben csökkenti a környezetre gyakorolt ​​negatív hatását, ökológiai lábnyomát. Az építési, bontási munkálatok során keletkezett törmelék, mint a beton, tégla, cserép, járólap, csempe, üveg mind átdolgozható a betondaráló segítségével, majd a keletkezett darálék újra felhasználható más munkálatok során.

Hogyan és hol használható fel a betondarálék?

Sokan kétségekkel tekintenek az újrahasznosított anyagokra, így az újrahasznosított betonra is. Azonban fontos kiemelni, hogy az újrahasznosított beton szilárdsága közelít az eredeti betonhoz, esztétikailag is megfelelő, valamint számos területen alkalmazható. Használható szerkezeti betonként, padlóaljzat kialakításánál, kültéri burkolatok feltöltésénél, útépítéshez, hidak építéséhez, valamint vízpartok és gátak megerősítéséhez is. Az újrahasznosított beton felhasználása gazdasági szempontból is értékes, hiszen, ha nincs szükségünk az anyagra, tovább is értékesíthető.

Betontörés, betondarálás az Interbridge-Trade Kft-vel!

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a betondarálás, betontörés területén. Pofás betondaráló gépünk segítségével akár napi 350-600 tonna építési hulladék dolgozható fel. Az anyag átdolgozása után segíthetünk a darálék bevizsgálásában és kiértékelésében is, hiszen minden szükséges engedéllyel rendelkezünk.

Mobil betondaráló bérlés nemcsak Budapesten

Mivel mobil betondarálóról van szó, így nem vagyunk egy fix helyhez kötve, akár vidékre is ki tudunk települni. Kompakt, önjáró gépünk kisebb területen is elfér, sőt akár helyet is változtathatunk vele az építési területen belül. Betondaráló bérlés gazdaságilag nagyobb projektek esetében éri meg, akkor, ha naponta legalább 350 tonna átdolgozásra váró anyag keletkezik.

Amennyiben Ön is a betondaráló bérlés mellett dönt, keressen minket elérhetőségeink egyikén, ahol szívesen válaszolunk kérdéseire. Ne késlekedjen, kérjen ajánlatot minél hamarabb!

Elérhetőségeink:

 

Top