Több mint 6 százalékkal csökkent a használt lakások ára a második negyedévben

lakásárak

A használt lakások 6,3 százalékkal lettek olcsóbbak az idei második negyedévben a tavalyi azonos időszakhoz képest, erre öt éve nem volt példa – közölte az ingatlan.com, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előzetes adatain, illetve a saját adatain alapuló elemzésében.

Olvass tovább

A fővárosi irodapiac kínálati oldala bővül, a keresleti azonban visszaesett

irodapiac

A fővárosi irodapiac kínálati oldala folyamatosan bővül: az év első kilenc hónapjában átadott irodamennyiség az egy évvel korábbinak több mint a négyszerese, az év végégig pedig további 50 ezer négyzetméternyi iroda készülhet el, ezzel szemben a keresleti oldal 59 százalékkal visszaesett a 2019. harmadik negyedéves adatokhoz képest – közölte az ESTON International Zrt.

Olvass tovább

Fenntartható lakáspolitikára van szükség

Budapest apartments

Stratégiára és egy fenntartható lakáspiacot eredményező kormányzati szervezet kialakítására, valamint kormányzati és szakmai közmegegyezésre van szükség a sikeres lakáspolitikához, ez a terület ugyanis a magyar gazdaságpolitika egyik gyenge pontja, leszámítva az első Orbán-kormány időszakát – írta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a novekedes.hu oldalon hétfőn megjelent írásában.

Olvass tovább

RV Point Szingapúr

RV Point Singapore

Az RV Point Szingapúr központi negyedében, a River Vally körzetében, a River Valley úton található. A társasház, amelynek bérleti szerződése 999 évre szól, 36 lakóegységből áll. A közelében található a Dhoby Gaut és a Clarke Quay metróállomás. Az RV Pointból könnyedén elérhető számos bevásárló központ, bank és iskola is.

Olvass tovább