You are here
Home > Lakóparkok >

Metrodom Panoráma

Metrodom Panoráma

Az Újpesten található Metrodom Panoráma az egyik legkülönlegesebb arculatú lakópark, amely zöldkörnyezet üdeségét valamint a modern kényelem elegyét nyújtja. Az ingatlanok nemcsak páratlan panorámát nyújtanak a fővárosra és a Dunára, de az autómentes sétálótere a pihenést és a kikapcsolódást biztosítja.

A Metrodom Panoráma Újpesten a 04. kerületben az Attila utcában található. Az 55 méter magas impozáns épületek a megújult történelmi városrész közelében lévő új lokális városnegyed gyöngyszemeként a legkülönlegesebb igényeket elégítik ki. A multifunkciós városközpontban a magas minőségű lakások mellett irodák, vendéglátóipari létesítmények, és különféle üzletek egyaránt kialakításra kerültek. A különlegességét az üde zöld jelenléte teremti meg, ugyanis az épületek homlokzatát kúszónövényekkel futtatták be és a rengeteg fával telepítették be.

A Metrodom Panoráma lakóparkban található lakások jellemzői

A lakópark beruházás fejlesztője és tulajdonosa a Metrodom Invest Kft, amely a 10. kerületben, a Fogadó utcában lévő Metrodom Park projektről is nevezetes.

A 17 emeletes toronyházakban összesen 632 lakás került kialakításra. Az egyéni élethelyzethez igényekhez igazodó okosotthonok változatos méretűek: megtalálhatók az 30 négyzetméteres kisebb lakások is, de a 4 szobás 146 négyzetméter alapterületű lakások is. Az átlagos 60-65 négyzetméteres lakások általában 2+fél, illetve 3+fél szobával rendelkeznek, így ideálissá teszik a különböző életkorú gyerekekkel rendelkező családok számára. Az egyes épületekben tágas előterek is találhatók, amelyek akár a lakóközösség igénye alapján alkalmasak portaszolgálat működésére.

Metrodom Panoráma

A Metrodom Panoráma előnyei

Az ingatlan a modern nagyvárosi élet feltételei mellett az élhető, természet közeli élményt biztosítja. Az épületek közötti sétatér az autómentes forgalom biztonságát és kényelmét nyújtja, és a modern játszóterek ideálisak szabadidős programok számára. Ugyanakkor az egyéb létesítmények, mint fitness terem, kávézók, éttermek révén a kulturált kikapcsolódásra és közösségi élményekre is tág teret nyújt. A bevásárlásra számos üzlet és bevásárlóközpont áll rendelkezésre, amelyek akár könnyű sétával, vagy metróval is megközelíthetők. A környéken ezenkívül óvoda, általános iskola és gimnázium is található.

A városnegyed manapság Újpest leghangulatosabb részének tekinthető, ahol a műemlék jellegű egyemeletes házak mellett az elmúlt 20 évben épült modern középmagas házak találhatók.  Tömegközlekedéssel is egyszerűen közelíthető meg a lakóparktól a főváros különböző pontja, mivel a 3-as metró Újpest-Városkapu, Újpest-Központ megállói sétatávolságra vannak az épülettől. Akár Észak-Pest, vagy a Keleti pályaudvar is elérhető az Újpest-Központtól villamossal, és autóbuszokkal.

Top