You are here
Home > Lakóparkok >

Budapart lakópark

Budapart

A Budapart lakópark egy élhető természet közeli otthon, amely befektetési szempontból is kiváló. Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete a 11. kerület. A Duna parton szemközt a népszerű Kopaszi-gáton lévő rekreációs központtal egy új városnegyed épül, amelynek része BudaPart lakópark beruházás.

Napjainkban a természet közeli hangulat az élhető budapesti élet szimbóluma. Manapság az inspiráló környezet mellett igény van a környezettudatosságra, és az innovációra egyaránt. A BudaPart lakópark egy több ütemben zajló projekt, amely ezeket a különleges igényeket elégíti ki. Ugyanakkor a projekt a 21. századi nagyvárosi életstílust elvárásainak megfelelően nemcsak exkluzív újépítésű lakásokat kínál, hanem a városnegyedben komplett irodaház beruházások fognak megvalósulni. A koncepció a nemzetközileg elismert dán Adept nevéhez fűződik.

A BudaPart lakópark előnyei

A vízparti lakópark számos előnnyel rendelkezik, a közel harminc épületegyüttes egy hatalmas zöld parkot fog körbe venni. Egyrészt ideális helyen fekszik, a belvárostól kevesebb, mint négy kilométer távolságra, így a Deák tér akár autóval, akár tömegközlekedéssel könnyedén közelíthető meg. Valamint a közeljövőben megvalósuló a fejlesztések révén busszal, metróval, és villamossal is bekapcsolódik a város vérkeringésébe.

Budapart lakópark

Az első három ütem 817 kulcsrakész lakást foglal magában, amelyeket az igényeknek megfelelően alakítanak ki. Az ár tartalmazza a gépesített beépített konyha árát, és az igények szerinti manuális vagy motorizált redőny árát is. A lakások átadása az előkészített, vagy beépített klímával történik. Az okosotthonok között megtalálhatók az 5 szobás 125 négyzetméter alapterületű lakások, valamint a 95 négyzetméteres 4 szobás, de a 2 szobás 50 négyzetméternél kisebb lakások is, amelyek az egyéni élethelyzethez igazodnak, de tökéletesek akár befektetés céljából.

A lakópark további előnye, hogy belső pihenőparkok, kerékpárút, játszóterek, sportpályák épülnek, és a tervezett szolgáltatások között olyan népszerű létesítmények kapnak helyet, mint a fitness központ, és elektromos töltőállomás.

Kisgyermekes családok szempontjából orvosi rendelő és patika, játszóház és gyermekmegőrző, óvodák is megvalósulnak az új városnegyedben. Ezenkívül a bevásárló utcájában számos szolgáltatás lesz elérhető.

Top