Sárvári termálfürdő

sárvár termálfürdő

Az elmúlt évtizedben a gyógyfürdők körében végzett fejlesztéseknek köszönhetően ma már nem kell nélkülözni a téli hideg időben a testet, lelket melengető, energetizáló, igazi kikapcsolódást jelentő fürdőzést sem. Sőt, a wellness és spa jellegű szolgáltatások is olyan elterjedtté váltak, hogy szinte már a bőség zavarával küzd a fürdővendég, ha ellátogat egy-egy híres gyógyfürdőbe.

Olvass tovább

Larnaca

A  sziget dél-keleti részén levő város neve a temetkezőhely (larnax) szóból ered,még mai is nagyok sok  ősi sír látogatható a környéken.  A város állandóan fejlődött, még a hódítások idejében is ennek köszönhető, hogy mára igen  jelentős turista és gazdasági centrummá vált.

Olvass tovább

Budapesti romkocsmák: Kertem

kertem

A város zöldjébe, a Városligetbe kiköltöző Kertem nappal a családosoknak és a pihenőt tartó bringásoknak kedvez, este pedig a bringával érkező bulizni vágyóknak jelent menedéket. A tágas kerthelyiségben elsőre úgy tűnik, hogy mindenkinek jut szabad asztal, de ez az illúzió maximum hétfő délután, közvetlenül nyitás után tud beigazolódni. Az ingyenes koncertek, a grillezett ínyencségek, no meg a városi embernek szabadságot jelentő zöld minden nap megtölti az Olof Palme sétány bulizónáját. A FreePubCrawlBudapest.com által szervezett túrák érintik a Kertemet is.

Olvass tovább