You are here
Home > Lakóparkok >

Németvölgyi Residence

Németvölgyi Residence

A Németvölgyi Residence Budán található, az exkluzív kialakítású villaparkban 41 lakás került kialakításra. Az épületeket egy ősfás kert veszi körül. A környezet a hegyvidéket kedvelők számára is egyedülálló, hiszen nemcsak a pesti oldalra, de a Gellért-hegyre, és a Budai Várra is csodálatos panorámát élvezhetnek.

A Németvölgyi Residence Budapest 12. kerületében a Stromfeld Aurél út 29-33. szám alatt található. A közelmúltban átadott épület a természet rajongói számára ideális lakhatási körülményeket nyújt. A projekt 2 ütemben valósul meg, az első már megvalósult beruházás 3 épületben 41 lakás, a második ütem szintén 3 épületben 46 luxuslakás kialakítását tűzte ki céljául.

A Németvölgyi Residence lakásai

A projekt fejlesztője és tulajdonosa a Biggeorge Property Zrt. A lakóparkban összesen 41 exkluzív lakás került kialakításra, amelyek mindegyike különböző alaprajz szerint lett megtervezve, és okosotthon előkészítéssel kerültek átadásra.

A lakások változatos méretűek, a 49 m2-től a tágas 149 m2-es tágas apartmanokig, amelyek mindegyike a vevő igényei alapján lettek kialakítva. A lakások alapfelszereltsége a konyhabútor, és minőségi beépített konyhagépek egyaránt. Az épületek homlokzatát különböző színes üvegfelületek teszik egyedivé, és az emeletmagas üvegfalak – igény szerint a maximális benapozottságot biztosítják a külső elektromos árnyékolás által.

Németvölgyi Residence lakópark

Az épületek tetején tetőkert is kialakításra került, emellett a lakásokhoz saját növénykazettával ellátott terasz is csatlakozik. Az épületekhez mélygarázs és kerékpártároló tartozik, valamint a lakóparkon belül lehetőség van az elektromos autók töltésére is.

A Németvölgyi Residence megközelíthetősége, és a környék adottságai

A környék kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A lakóparktól akár autóval, akár tömegközlekedéssel könnyen elérhető a város központi részei, a BAH csomópont, vagy a Déli pályaudvar pár perces gyaloglással megközelíthető.

A lakóparktól számos bevásárló központ sétatávolságon belül helyezkedik el, például a Hegyvidék Bevásárló Központ és a MOM Park 3 perc gyaloglással érhető el. A szabadtéri mozgást kedvelők számára ideális, hiszen a közeli Normafa a futók és sétálók paradicsoma.

Top