You are here
Home > Ingatlan >

Property Investment Forum 2020: Az online térben találkoztak a hazai ingatlanszakma képviselői

Property Investment Forum

Idén is megrendezésre került a Property Investment Forum 2020. A nagy jelentőségű eseményre rendhagyó módon a digitális térben került sort, és a témák sokrétűek voltak: az új szakmai megoldások mellett az ingatlanüzemelés aktuális kihívásait, valamint prognosztizálható jövőt járta körül. Az egész napos eseményen többek között 17 kategóriában osztottak ki díjakat, melyből a két kategória nyertese a BudaPart II, és az Emerald Residence lakópark projekt lett.

A Property Investment Forum 2020 konferencia panelbeszélgetései különböző témákban – a lakáspiac, a logisztika, a hotel, az üzemeltetés, a fejlesztések, a finanszírozás, és bérlői igények körül zajlottak, de emellett a technológiai újdonságok, és a makrogazdasági hatások is a diskurzus tárgyát képezték. Az esemény olyan jövőbeni hírekre is választ keresett: vajon 5 százalékos áfa újbóli bevezetésével, a lakáspiac ismét fellendül-e?

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén 11. alkalommal is átadták a Portfolio Property Awards díjait, összesen 13 kategóriában. Az értékelésben a zsűri mellett az olvasók szavazatait is figyelembe vették. Az év koncepciójáról a konferencia közönsége dönthetett, a nyertese a Dürer Park lett, melynek fejlesztője a Property Market.

A 2020-as év legkülönlegesebb lakóprojektjei közül a nyertesek a következők:

BudaPart II. ütem: Az Év Lakóprojektje (100 lakás felett)

Emerald Residence: Az Év Lakóprojektje (100 lakás alatt)

A BudaPart II. ütem nevezetes arról, hogy a 367 db erkélyes otthont gépesített konyhával, és smart home rendszerrel alakították ki. A fejlesztés nemcsak a kiváló elhelyezkedése miatt, de a komplex városnegyed koncepciónak köszönhetően, valamint a környezettudatos technológiák miatt értékelték az év legjobb lakóprojektjeként. A projekt fejlesztője a Property Market.

Az Emerald Residence projekt fejlesztője a Biggeorge Property, amely 100 lakásból álló luxus lakóparkot fejlesztett Budapest belvárosában. Különlegessége az épületnek, hogy egy részében botikhotel kerül kialakításra, valamint a hotel szolgáltatásait a lakók számára is elérhetőek lesznek.

Top