You are here
Home > Lakóparkok >

Metrodom Park

A Metrodom Park, ahol a pihentető környezet az épület tetején is rendelkezésre áll

Dél-Pest egyik legjelentősebb lakásberuházása a Metrodom Park, amely a 10. kerületben a Gém és Fogadó utcák által határolt három hektáros területen épült fel. A projekt összesen 3ütemből és 600 lakásból áll. A kisgyerekes családok sajátos igényei a lakások méretében is tükröződik. A tágas konyha valamint a háztartási helyiség, de a két fürdőszoba is szerethető lakhatási feltételeket biztosít.

A Metrodom Park lakásai

A Metrodom Park lakópark 3 hétemeletes épületből áll, és összesen 600 okosotthonnal rendelkezik. A lakások változatos méretűek, a különféle igényekhez igazodva 2-3-4 hálószobások. Az otthonokhoz az átlagoshoz képest nagyobb terű, világos konyhák tartoznak, ahol az egész család kényelmesen elfér. A kényelemhez nagyban hozzájárul, hogy a nagyobb – 3-4 hálószobás otthonokban a szülők számára saját, külön bejáratú zuhanyzós fürdőszobák állnak rendelkezésre, de a gyermekek külön, kádas fürdővel ellátott helyiséget használhatnak. A gépjármű tulajdonosok számára a pinceszinten kerültek kialakításra a teremgarázsok.

Metrodom Park

A Metrodom Park élhető családcentrikus kialakítása több szempontból érvényesül, egyrészt az épületek egymástól kellő távolságban helyezkednek el, így a terület jelentős része – a nevéhez híven őrzi egy zöld park jellegét. A zöldítés azonban nem áll meg a föld szintjén, az épületek födémszerkezetén is minőségi felületet alakítottak ki, amely számos közösségi tevékenységre nyújt lehetőséget:

A B épületének beton födémjén szintén műgyep került lerakásra.

A C épület 6. szintjén egy meditációs tetőkert került kialakításra. Prémium minőségű angol műfűvel borított, a magaságyásaiban pedig évelő fűszernövények és dézsás fák kerültek beépítésre.

A Metrodom Park épületeit zárt kerítés veszi körül, amelyet 24 órás biztonsági szolgálat felügyel. A projekt ideális feltételek biztosít a családosok, főként a kisgyerekes szülők számára, hiszen az épületek közelében különböző, padokkal felszerelt díszkertek is találhatók.

Az emeleti lakások mindegyike terasszal, illetve erkéllyel rendelkezik, azonban a földszinti lakások tulajdonosai a saját kert előnyeit élvezhetik. A lakások főként a kisgyermekes családok számára, és a változatos konstrukciók az igénybe vehető támogatások kiaknázását biztosítják.

A Metrodom Park az egyedi és közösségi élmények színtere

A B épületben a lakók számára egész évben üzemelő fitnesz terem működik, amelynek a díját a közös költségbe építették bele. A közösségi helyiségek egy 40 négyzetméteres játszóházat is tartalmaznak, amelyek a különböző életkorú gyerekek számára alakítottak ki (A és C épületben). Amíg a gyermekek játszanak a szülők kényelmes ülőhelyeken foglalhatnak helyet, ráadásul a pelenkázás is megoldott a számukra. Az A épületben külön közösségi szoba is rendelkezésre áll, ahol teakonyha, TV, és darts is található.

Top