You are here
Home > Lakóparkok >

Metrodom Őrmező lakópark

Metrodom Őrmező

Metrodom Őrmező nemcsak az okosotthonai, de a közösségei tere miatt is egyedülálló kényelmet biztosít

A Metrodom Őrmező lakópark Budapesten a 11. kerületben az Őrmezei úton található. A csöndes kertvárosias környezetben épült lakóparkot klasszikus amerikai minta alapján tervezték és alakították ki, a lakók számára biztosított az ingatlan zavartalan megközelítése. Nemcsak a lakások komfortja, de a közösségi területei kiemelkedő életminőséget, családias légkört biztosítanak.

A Metrodom Őrmező lakópark lakásai

Az Újbuda szívében Metrodom Őrmező lakópark projekt fejlesztője a Metrodom Zöldmező Kft, ahol 7 darab négyszintes épület található, és összesen 193 lakás került kialakításra. A lakóparkot egy kerítés határolja, így nemcsak a parkosított kertet, de az épületeket is egyedül a lakóik közelíthetik meg.

A lakások változatos méretűek, a 32 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 117 m2-es 4+1 fél szobás lakások egyaránt megtalálhatók, de a 2 szobás kb. 44 négyzetméteres és a kb. 67 négyzetméteres 3 szobás lakások egyaránt. A Metrodom lakópark lakóinak nem kell szenvedni a gépjárműforgalom káros hatásaitól, hiszen az autók a telek határán lévő lehajtókon keresztül mehetnek be a teremgarázsokba, és házak között csak gyalogosan lehet közlekedni. Ez a fajta építkezés a nyugati modern lakóparkokban már régóta megszokott, és az átlagosnál nagyobb nyugalmat biztosít az itt élők számára. A Metrodom Őrmező lakópark fejlett okosotthon rendszerrel rendelkezik. Irányítható és ellenőrizhető a nyílászáróktól kezdve a fűtés és a világítás is, amely a magas minőségi igényeket, és a kényelmet szolgálják. A prémium minőségű szaniterek és csaptelepek alapfelszerelése a lakásoknak, valamint a falsík alatti redőnytok, és az elektromos redőnykiállás is.

Metrodom Őrmező

A Metrodom Őrmező lakópark közösségi tere

A lakópark egy hatalmas alapterületű ősfás parkban épült fel, de különleges abból a szempontból is, hogy a telek közepén egy közösségi teret valósítottak meg. A klubházban szauna és edzőterem is található, valamint az előtérben szabadtéri hullámmedencét is kialakítottak. A medence körül napozóterasz és játszótér kapcsolódik, amely ideális a családos lakók számára.

A Metrodom Őrmező lakópark megközelíthetősége

A lakóparktól a Kelenföldi vasútállomás és a M4-es metró végállomása csak két buszmegállónyira van, amely könnyű elérést tesz lehetővé a főváros különböző pontjaihoz. A közelében egy szórakoztató központ található, amelyben fedett műfüves focipálya, minigolf és bobpálya kínál sportolási lehetőséget.

Top