You are here
Home > Lakóparkok >

Emerald Residence

Emerald Residence

Az Emerald Residence luxus lakóház és hotel is egyben. Az Emerald Residence Budapest szívében, az 05. kerület Szervita tér 6. szám alatt található. A pazar épület nem csak lakásokat, de egy hotelt is magában foglal.

A projekt fejlesztője és tulajdonosa a Biggeorge Property Zrt., amely olyan hazai projektekről ismert, mint a 13. kerületi Dagály Residence, vagy a 03. kerületi Waterfront City. Az Emerald Residence olyan lakóknak kínál luxus életmódot, akik nem csupán a lakhatásra kívánnak áldozni: az exkluzív megjelenés mellett a szolgáltatások széleskörű igénybe vétele is elsődleges.

A 8 emeletes épületkomplexumban egy boutique hotel is kialakításra kerül, így a lakók számára nem csak a pazar belvárosi milliő, de a hotel által nyújtott szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A projekt megvalósításánál az volt a koncepció, hogy az új épület által ne sérüljön a tér beépítettsége, illetve szervesen illeszkedjen a környezetbe. A belső terek kialakítása neves hazai belsőépítészek és designerek munkája. A projekt elkészültével a templom környezete is megújul, úgy hogy a Szent Anna templom a belső passzázs révén körbejárható lesz.

Emerald Residence

Az Emerald Residence-ben található lakások jellemzői

A luxus mellett az élhető otthon megalkotása volt a cél, amely épület enteriőrének kialakításánál is szemmel látható. A különböző stílusigények a visszafogott és az extravagáns kombinációk egyaránt megtalálhatók. Az épület 109 db  lakásból áll, amelyek változatos kialakításúak:a 30 négyzetméteres stúdió lakások, és 150 négyzetméteres tágas otthonok egyaránt, és 1-5 szobából állnak. További előnye, hogy a közel 82 négyzetméter alapterületű, két hálószobás lakáshoz egy 30 négyzetméter terasz is tartozik. A lakások jó részéhez, még az 1 szobásokhoz is kisebb loggia kapcsolódik. A hotelszolgáltatások közül igénybe vehető a reggeliztetés, a mosoda, a valet parking, és a takarítás, de 24 órás porta, a biciklitároló, passage és teremgarázs is rendelkezésre áll.

Az Emerald Residence megközelíthetősége

Az 05. kerület nemcsak kiemelt turisztikai látnivalókat, de rengeteg éttermet, kávézót, és bevásárló központot kínál a környéken lakóknak. A Váci utca és a Fashion street csak egy kőhajításra található. Kiváló elhelyezkedése miatt a tömegközlekedést használók pár perc alatt elérhetik akár a Deák téri M2-es és M3-as metróvonalat, valamint a Vörösmarty téri kisföldalatti megállóját.

Top