You are here
Home > Lakberendezés >

Készüljön fel a nyári szezonra, és válassza ki a kerti napozóágyát

Van kertje vagy nagy terasza? Jó lenne kiaknázni ezt a teret, és a nyári szezonban kialakítani egy kényelmes, kellemes pihenőhelyet. Ha a levegő hőmérséklete olyan magas, hogy a nap legnagyobb részében kényelmesen kifeküdhetünk és napozhatunk, akkor egy minőségi napozóágy alapkövetelmény.

Mire kell figyelni vásárláskor? A kerti napozóágyak sokféle változatban kaphatók. Mivel azonban valószínűleg több szezonra keres felszerelést, jól kell döntenie. Olvasson el  néhány inspirációt, amelyeket a szakembereinkkel állítottunk össze.

Modern kerti napozóágyak, vagyis a beállítások testreszabásának lehetősége

Kezdjük egy olyan dizájnnal, amelyet őszintén nevezhetünk prémiumnak. Ezek olyan modern kerti napozóágyak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az egyéni beállítások módosítását – a fekvő pozíciótól kezdve a félig ülő helyzeten át az ülő helyzetig. Lehetővé teszik a szögek beállítását:

  • a térdél,
  • a deréknál,
  • az ágyéki, mellkasi és nyaki gerincszakaszon.

Kapunk párnákat is, és (modelltől függően) a legtöbb felület finom műanyag hálóból készül. Ennek eredményeként a felhasználók kielégítő szellőzési, hőmérséklet-szabályozási és nedvességeltávolítási rendszert kapnak. A friss levegőn töltött nap kétségtelenül tiszta öröm lesz az Ön és szerettei számára.

A neves forgalmazók innovatív fa nyugágyakat is kínálnak, sok érdekes konfigurációval. Érdemes azonban matracokat vásárolni hozzájuk (ha nem tartoznak a készletbe).

Kis napozóágy gazdaságos változatban

Mindenki tudja, hogy néznek ki a szokásos összecsukható kerti napozóágyak, amelyek szerkezete fából készült lécekre épül, az ülés pedig téglalap alakú, tartós szövet. Ezeket a termékeket megtalálhatja bárokban, a tengerparton vagy akár a fedetlen strandokon. Érdemes otthon is tartani ilyet?

Természetesen. Tökéletesek vésztartalékként arra az esetre, ha a tervezettnél több vendég jön. Fő előnyük az alacsony ár, és a kompakt méretek összecsukott állapotban. Ezért nem kell attól tartania, hogy több napozóágy vásárlása nagyon megterheli  a pénztárcáját, vagy tárolásuk problémás lesz. Ezenkívül kényelmesek (rövid távon) és tartósak.

Tudja már, hogyan válasszon kerti széket úgy, hogy az megfeleljen Önnek, lakótársainak vagy vendégeinek? Őszintén reméljük, hogy sikerült eloszlatnunk a legtöbb kétséget. Ha bármilyen kérdése van, mindenképpen kérjen segítséget az áruház munkatársaitól. Ismerik a kínálatukat, és az Ön elvárásai alapján megfelelő modellt választanak az Ön számára.

Top