You are here
Home > Medence >

Felfújható medence

A felfújható medencéknek nagyon sok fajtája létezik. A kicsi gyerekek kedvence a meleg nyári napokon a homokozóval kombinált felfújható gyermek medence, vagy a különböző állat figurás pancsoló medence. Ezek általában kisebb méretűek és csak egy-két kisgyermek számára alkalmas a használatuk. Némelyik kalózhajó fomájú, vagy micimackó, illetve pingvin, esetleg szív alakú és még sorolhatnám, hogy mennyi féle alakban örvendeztethetik meg a szülők kicsinyeiket egy felfújható medencével.

A Jumbo felfújható szögletes medence méretének köszönhetően már egyszerre több személy számára nyújthat élvezetes megmártózást. Ezt a felfújható szögletes medencét a nagyon tartós és környezetbarát Solaflex anyagból gyártják, ezért a ragyogó kék medence sok éven át kényelmes fürdőzést biztosít mindenki számára.

Vannak különleges formájú, ovális négyzet alakú felfújható medencék is amelyekben akár az egész család is hűsölhet egyszerre, de meghívhatja a gyermek a barátait egy közös lubickolásra. Ez a medence három gyűrűből álló családi medence melynek a négy oldalán átlátszó ablak helyezkedik el, ezeken be lehet kukkantani, hogy mi történik a víz alatt. Alakjának köszönhetően nagy kényelmet és jelentős pancsoló felületet biztosít.

A felfújható medencék kivétel nélkül erős, strapabíró anyagból készülnek és egy kis odafigyelés mellett több éven át szerezhet örömet a tulajdonosának és családjának.

Top