You are here
Home > Medence >

SPA masszázsmedence

A SPA masszázsmedence tervezőinek az elsődleges szempontja a termék használhatósága és a funkciója volt. Használható a medence akár úszásra és fürdőzésre, vagy élvezheti a használat során a masszázskád lazító és pihentető szolgáltatását, ezeket mind egyszerre kaphat meg, nincs szükség külön úszómedencére és külön masszázsmedencére költeni, tehát ezért is érdemes a SPA masszázsmedencét választani.

A különálló kétkörös elven működésnek köszönhetően az igénybevétel közben lehetőség van a medence szabályozására, attól függően, hogy mire vágyik.

Különállóan működtethető a wellness rész , melynek a vízhőmérséklete 26 – 36 C fok között állítható be, a medence rendelkezik 12db masszázs JET-el és 10db levegő JET-el. Beépített ED-es, színterápiás világítással van ellátva. Üzemeltetését biztosítja a 2db 3 LE szivattyú és 1db 3 LE légkompresszor. A medence különálló termo tetővel van ellátva, és különálló homokszűrős víztisztítás lehetősége is biztosított. A SPA medence hőszigetelt teste 20mm vastag poliuretán anyagból van.

A SPA masszázsmedence többféle méretben kapható és akár szakember nélkül is üzembe helyezhető, azonban a biztonság érdekében érdemes inkább tapasztalt hozzáértő segítségét igénybe venni.

Top