You are here
Home > Medence >

Vízforgató medencéhez

Vízforgató medencéhez

Ahhoz, hogy egy medencében mindig kristálytiszta legyen a víz nagyon fontos a vízforgató megléte. A medence vizét nem csak a felületén úszó szennyeződésektől fontos megtisztítani, de a medence alján levői is el kell távolítani annak érdekében, hogy egészséges és élvezhető legyen a benne való tartózkodás.

A vízforgatóknak nagyon sok típusát kínálják a kereskedelemben, a befüggeszthető vízforgató bármilyen úszómedencében levő víz forgatására és tisztán tartására lett kialakítva, ez alól csak a puha falú medencék a kivételek. Üzembe helyezése igen egyszerű, bárki elvégezheti, mert semmiféle telepítési szakmunkát nem igényel. Különböző teljesítményű készülékek vásárlására van lehetőség. Például egy 2 x 3 x 1,2 m- es egészen kicsi medencétől a 8 x 5 x 1,5 m- es medence méretig alkalmas a szükséges feladat ellátásához. Teljesítményüket tekintve méretre megegyeznek a nagy Homokszűrők méretével. Porszívót hozzácsatlakoztatva elvégezhető a medence aljának a tisztítása is.

Az aknába telepíthető vízforgató medencén kívül, épített aknába telepíthető konstrukció a Poliészter betétes finomszűrővel ellátott, 7 és 12 m3/h szivattyúkkal kerülnek gyártásra.

A vízforgató víztisztító filterrel, műanyag gégecsővel, porszívófejjel van ellátva a legtöbb esetben. A használata igen fontos a medence vizének tisztítása érdekében.

Top