You are here
Home > Medence >

Bestway medence

Bestway medence

A BESTWAY medence legnagyobb előnye, hogy egyszerűen összeszerelhető és a kiváló minőségben készül.

BESTWAY családi medencék kör és szögletes formában kaphatóak a kereskedelemben, szinte bárhol gyorsan, egyszerűen felállítható és megvásárolható hozzájuk különböző kiegészítő, vagy kiegészítő nélkül önállóan is. 3 extra réteggel megerősített puha falú medencék, felfújható peremmel. ill . fémvázzal kerülnek gyártásra.

A fémvázas négyszögletes medencéhez tartozó kiegészítő a cirkulációs szűrő és a medencébe való bejutást segítő kétágú létra. A rozsdamentes horganyzott anyagból készült csőváz, az extra ellenálló 3 rétegű oldalfal garantálja a hosszú élettartamot.

Változatos formában és színben állnak a vásárlók rendelkezésére. A kör alakú felfújható medencék szép gyermekmintás, vagy metál kék színben vásárolhatóak meg.

A családi puha falú körmedence teljes készletben, felfújható peremmel van ellátva. A készletben megtalálható a vízforgatós szűrő, az alátétfólia, a medencetakaró fólia, a megfelelő méretű létra és egy praktikus medence porszívó.

Ezek a kiegészítők igen fontosan a medencék használatához, gondoskodnak a benne levő víz tisztaságáról, a létra pedig a könnyű ki – be közlekedést segíti elő.

Top