You are here
Home > Medence >

Acélfalú medence

Acélfalú medence

A legfőbb ismertetőjük az acélfalú medencéknek az amint a nevéből is kitűnik, hogy acélfallal vannak ellátva. Ez biztosítja a medence nagy strapa és időjárás tűrő képességét, mely bármilyen időjárási viszontagságoknak ellenálló.

Az acélfalú medencék felállítása, összeszerelése mindenki számára rendkívül egyszerű lehet. A medencék kiváló minőségű anyagának és a gondos kidolgozásnak köszönhetően garantált a sikeres és gyors összeszerelés, valamint a nagyon sok évig tartó, hosszú élettartam.

Az acélfalú medencék fajtái között vannak ovális vagy kerek típusúak. Ovális medencék telepítésekor mivel rendkívül stabil kitámasztó szerkezettel rendelkeznek és önhordóak, ezért nem szükséges támfal építése.

Az célfalú medencéket bárki felállíthatja saját kezűleg vagy megbízhat a munkák elvégzésével olyan szakembereket akik nagy gyakorlattal és szakszerűen végzik a feladatukat. Az acélfalú medencék felállításának, szerelésének ideje az előkészített föld és betonmunkát követően kb. 1-2 nap.

A föld fölötti medence alá betonalapot, a süllyesztett medencék esetében pedig az oldalfalaknál egy soványbetonnal történő feltöltés ajánlott. Nagyon fontos, hogy a medence alapja szakszerűen készüljön el.

Top