You are here
Home > Szabadidő >

Sárvári termálfürdő

sárvár termálfürdő

Az elmúlt évtizedben a gyógyfürdők körében végzett fejlesztéseknek köszönhetően ma már nem kell nélkülözni a téli hideg időben a testet, lelket melengető, energetizáló, igazi kikapcsolódást jelentő fürdőzést sem. Sőt, a wellness és spa jellegű szolgáltatások is olyan elterjedtté váltak, hogy szinte már a bőség zavarával küzd a fürdővendég, ha ellátogat egy-egy híres gyógyfürdőbe. Sárvár is élen jár a gyógyfürdőzés, wellness szolgáltatások szinte teljes körének biztosításában, hiszen 2002 óta a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a pihenésre, a gyógyulásra, az élményekre, kényeztetésre vágyóknak minden kívánságát képes teljesíteni.

A sárvári termálfürdő már több évtizedes múltra tekint vissza, hiszen a kétféle gyógyhatású termálvíz felfedezéséig vezethető vissza története. A sárvári gyógyfürdő különlegessége a termálkristály néven ismert, otthon is alkalmazható fürdősó, amelyet a létesítményben kádfürdőként ajánlanak például nőgyógyászati megbetegedések, bőrbetegségek kezelése gyanánt. A sárvári fürdő gyógyító hatásait élvezhetik még a mozgásszervi panaszokkal érkezők, hiszen a fürdő termálvize kedvezően hat a gyulladásokra, zúzódásokra.

A különböző „nyavalyák” enyhítésére, elűzésére fizioterápiás szolgáltatások sora várja a vendégeket, illetve a masszázs különböző formái is igénybe vehetők a fürdőkomplexumban. Természetesen nemcsak a gyógyulás lehet a cél, ha valaki szeretné felkeresni a gyógyfürdőt, hiszen wellness szolgáltatásai is igen sokrétűek. Így a szaunázás szerelmeseit egy egész szaunavilág csodája várja. A gyermekek szórakoztatásáról sem feledkeztek meg a fürdő fejlesztői, hiszen gyermekmedence, csúszdák, játszóház várja őket. A legkisebbekre sem lesz gondja a családnak, a baba-világ élményei biztosítják az apróságok jókedvének megőrzését.

Top