You are here
Home > Lakberendezés >

Sarokkanapé a késő ősz színeiben

kanapé

Az ősz színei kiváló inspirációt nyújtanak, ha a nappali berendezéséről, valamint a sarok ülőgarnitúra kiválasztásáról van szó. A nappali kialakításának az egyik meghatározó lépése a kanapé kiválasztása. Az ideális megoldás megtalálásához néhány szempontot figyelembe kell venni. Összegyűjtöttünk néhány fontos információt a kanapéválasztással kapcsolatban. Mutatjuk, hogy mit érdemes figyelembe venni és milyen szempontokat kell átgondolni, hogy a választás egyszerű legyen.

A tökéletes sarokkanapé kiválasztása

A sarokgarnitúra kiválasztását megelőző legfontosabb lépés egészen biztosan a helyének a megtervezése. Ebben az esetben nemcsak azt kell meghatározni, hogy mekkora helyet foglal el a kanapé, hanem azt is, hogy milyen széles kartámaszokra van szükség. Továbbá az is fontos tényező, hogy a karfák mekkora helyet vesznek el az üléshelyből. Az említetteken kívül azt is meg kell határozni, hogy milyen formájú legyen a kanapé. A forma lényegében attól függ, hogy az adott helyiségben mi mutat jól, illetve mi illik leginkább az adott életstílushoz.

sarokkanapé

LS Flavio sarokkanapé – kanape-shop.hu

Ha sikerült eldönteni a méreteket és a formát, akkor eljött az ideje a szófa kiválasztásának. Ügyelni kell arra, hogy a kiválasztott darab magas minőséget képviseljen, kifinomult vonalvezetéssel rendelkezzen, és tökéletes kényelmet nyújtson. Továbbá fontos, hogy strapabíró legyen a kárpitozása, valamint a kartámaszok megfelelő kialakításúak és a kényelmesek legyenek. Egy ágyneműtartós és ágyazható kanapé kifejezetten praktikus kiegészítője lehet a nappalinak. A színválasztásnál bátran lehet az ősz színeiben gondolkodni, hiszen ezek hozzájárulnak a modern és letisztult összkép megteremtéséhez. Az ősz árnyalatai igazoltan nyugtatóan hatnak, szóval mindenképpen jó választásnak bizonyulnak, ha a helyiség otthonossá varázslása a cél.

sarokkanapé

LS Flavio sarokkanapé – kanape-shop.hu

Milyen szövetből készüljön a kárpit?

A szövetkárpittal bevont kanapék könnyedén varázsolnak otthonos hangulatot a helyiségbe. Különösebb ápolást nem igényelnek, és hosszú éveken át biztosítják a kényelmet és a lenyűgöző megjelenést. A szövetből készült sarokülő kárpitjának árnyalata korszerűnek számít, modern arculatot eredményez, és kellemes megjelenést biztosít. Trendi és praktikus választás lehet a zöldben és mustárszínben is kapható Monolith szövet, amely kellemes tapintású, puha, vízlepergető, jól lélegző és finom szerkezetű. Sokoldalúan felhasználható, hiszen kiváló kopásállósági és bolyhosodási értékekkel rendelkezik.

sarok kanapé

LS Flavio sarokkanapé – Country07 színben – kanape-shop.hu

Jó választás lehet az ecobőr jellegű Country szövet, amely kellemes és puha tapintású. Magas légáteresztő tulajdonsággal bír, ellenáll a zsugorodásnak, valamint magas bolyhosodási és kopásállósági értékekkel rendelkezik. További előnye, hogy nem vonzza a port.

sarokkanapé vásárlás

LS Bali sarokkanapé – Paros04 színben – kanape-shop.hu

A Paros és Kronos szövet is kiváló választás, hiszen mindkettő kellemes és puha felületet biztosít, kopásálló, de nem vonzza magához a port sem. Ez a jól lélegző szövet ráadásul a bolyhosodásnak is ellenáll.

sarokkanapék

LS Bali sarokkanapé – Terra59 színben – kanape-shop.hu

Ha kisállat is található a lakásban, akkor érdemes a Terra kisállatbarát huzat mellett dönteni. Ez a jól lélegző, lágy kötött megoldás szintén kellemes tapintású és aprólékos szerkezetű. A házi kedvencek figyelembevételével lett kifejlesztve. A szövet felülete hozzájárul ahhoz, hogy az állatok szőre könnyen eltávolítható legyen. Magas bolyhosodási és kopásállósági értékekkel bír, valamint könnyen tisztítható. Mindemellett kiváló fizikai-mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik.

sarokkanapé áruház

LS Bali sarokkanapé – Matt Velvet59 színben – kanape-shop.hu

Bármelyik említett szövetre is essen a választás, az univerzális kialakításuknak köszönhetően minden nappaliban kiválóan helytállnak.

Ha még mindig nem tudja eldönteni, hogy melyik anyag mellett szeretne dönteni, látogasson el a kanape-shop.hu weboldalára, ahol sok inspirációt, hatalmas kanapé és huzatválasztékot és hasznos tanácsokat találhat.

Top