You are here
Home > Szabadidő >

Családi álom advent Visegrádon – Hangolódj az ünnepekre az ország egyik legszebb részén

adventi wellness

Fényfüzérbe öltöztetett otthonok, korcsolya csikorgás a jégen, a Duna komótos folyása, és – ha szerencsénk van – a hóköntös lepte Dunakanyar mesebeli látványa. Mindez a fővárostól alig több mint 40 km-re! Irány a családdal Visegrád adventkor is, hangolódjatok az ünnepekre az ország egyik legszebb részén!

Gyerekbarát családi nyaralás adventkor is

Hiszen az együtt töltött pillanatok kincset érnek. A decemberi fejvesztett rohanás helyett hangolódjanak családi körben az ünnepekre! Irány az ország egyik legkisebb települése, és egyben legkedveltébb célpontja: a mesés visegrád! A Fellegvár, a Sibrik-dombi római erőd és ispáni vár, a Salamon-torony, a Királyi-palota, és a Zsitvay-kilátó csak néhány az izgalmas, új történelmi ismereteket kínáló látnivalók közül, amelyeken keresztül a gyerkőcök csodás élményekkel gazdagodhatnak. Téli programokból sincs hiány, sípálya, korcsolyapálya, adventi programok tömkelege várja az ide látogatókat 2021-ben is!

Élményekkel és pihenéssel teli családi nyaralás adventkor

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei már kaptak ötleteket bőven, a pihenésért felelhet egy visegrádi hotel, a Hotel Honti 350 négyzetméteres wellness részlege, ahol a lurkók reggeltől estig pancsolhatnak: gyermekmedence, fűtött úszómedence, pezsgőfürdő, finnszauna, infra szauna, gőzkamra és sókamra beltéren, Fellegvár-panorámás úszómedence kültéren – ez várja az ide látogatókat. Játszósarok, társasjáték sarok, pingpong, csocsó és tollas gondoskodik a kicsik és kicsit nagyobbak szórakozásáról a hotelben, ha ki sem mozdulnának a szállodából!

Gyerek és bababarát felszereltség a gondtalan kikapcsolódásért

Nem csak a játékokkal kedveskednek a gyermekeknek! Svédasztalos reggelijük során mindig találnak a gyerkőcök számukra ideális, egészséges reggeli alternatívát. A legkisebbekre is gondolnak: babaágy, bébiétel melegítő, fürdőkád és etetőszék is igényelhető náluk, 3 éves kor alatt szolgáltatásaik teljesen ingyenesek!

Adventi wellness a legjobb áron

Ha adventi wellness, a Hotel Honti wellness ajánlatánál keresve sem találhatnak jobb alternatívát! Kiváló áron látogathattok el Visegrádra, adhatjátok át magatokat a kellemes adventi feltöltődésnek és a város kihagyhatatlan programjainak!

Top