You are here
Home > Lakáshitel >

Olcsó lakáshitel

klíma

Annak érdekében, hogy a legolcsóbb lakáshitelre tudjon rátalálni, egy kiváló hitel kalkulátor segítségét kell igénybe venni az olyan személynek aki az interneten próbál előismeretekhez jutni.

Tény, hogy a kalkulátor segítségével időt és energiát takaríthat meg.

Ennek segítségével egyszerűen és gyorsan találhat rá a legjobb ajánlatra, és a lakáshitel törlesztőjének kiszámolása csak pár percet vesz igénybe,ez által még arra is lehetőség nyílik, hogy kiszámolja a jövőbeli kiadását.

Ennek kiderítéséhez szükséges a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát megadnia.

Arra is van lehetőség a legkedvezőbb lakáshitel megtalálása kapcsán, hogy az összetett kalkulátort használhatja.

Ebben az esetben az ajánlatok összehasonlításával a legjobb konstrukciót tudja igénybe venni, hiszen mindjárt tisztázódik a kereső személy előtt, hogy melyik rendelkezik előnyösebb feltételekkel.

Olcsó lakáshitelhez az államilag támogatott lakáshitel nyújt még lehetőséget melynek feltételei között szerepel, hogy az igénybe vehető támogatás mértékét befolyásolja az ingatlan elhelyezkedése.

Például Budapesten, valamint megyei jogú városokban 25 millió forint,más településeken pedig 20 millió forint a maximum.

A legkedvezőbb a nagycsaládosok számára ez a kedvezmény, mivel hat gyermek után 70%, négy gyermek után 59%, két gyermek esetén pedig 52% az állami támogatás mértéke.

Top