You are here
Home > Lakáshitel >

Gránit Babaváró Hitel – otthonról, online VideóBankon keresztül, akár 260 ezer forint jóváírással

lakáshitel

A gyermeket tervező pároknak a jelenlegi magas kamatkörnyezetben jelentős segítség a 2023. év végéig max. 10 millió Ft-ig igényelhető Babaváró kölcsön, amely kamatmentes marad már az első gyermek 5 éven belüli megszületése esetén. A Gránit Banknál egyszerű online hiteligényléssel és VideóBankon keresztül lebonyolítható szerződéskötéssel teljesen online vehető igénybe a Babaváró Kölcsön. A gyors és könnyű ügyintézéshez most 200 ezer forint jóváírás párosul a Gránit Bankban 2023. december végéig benyújtott kölcsönigénylések esetében*.

THM kamattámogatással: 0,43%

THM kamattámogatás nélkül: 11,70%**

A gyermekvállalásban gondolkodó fiatal számára elérhető Babaváró kölcsön, amely amellett, hogy szabadon – tehát akár lakáscélra – felhasználható, az első 5 évben kamatmentes, és amennyiben az első gyermek a kölcsön folyósításától számított 5 éven belül megszületik, kamatmentes marad a futamidő végéig. A hitelszerződés megkötését követően a második gyermek érkezésével a fennálló tartozás 30 százaléka elengedésre kerül, míg a harmadik gyermeknél a teljes fennálló kölcsön vissza nem térítendő támogatássá alakul. 2024. január 1-jével változnak a Babaváró kölcsön igénylési feltételei, amelyeket érdemes mielőbb megismerni, amennyiben a családalapításhoz a Babaváróval is számolna pár. Ugyan az új szabályok szerint 10 helyett 11 millió forint is lehet maximálisan a hitel összege, azonban ha a feleség elmúlt 30 éves, de még nincs 41, akkor legalább 12 hetes várandósnak kell lennie ahhoz, hogy igényelhető legyen a Babaváró kölcsön. Amennyiben a feleség nem töltötte be a 30. életévét, úgy az igényléshez nem szükséges a várandósság 12. betöltött hetét igazolni.

Decemberben az idő rövidsége miatt sokak számára fontos lehet a gyors és kényelmes, akár otthonról, bármikor megvalósítható igénylési folyamat. A Gránit Bank a piacon egyedülálló, 100 százalékban online – mobiltelefonon, vagy számítógépen és mobiltelefonon akár 30 perc alatt elvégezhető – hiteligénylési és VideóBankon keresztüli szerződéskötési folyamata mindezt lehetővé teszi. Először meg kell adni a feleség, majd a férj adatait, be kell fotózni az igazolványaikat, ellenőrizni kell a rajtuk szereplő adatokat, majd a KHR nyilatkozattételhez szelfi videót kell készíteni. Az igénylés során jelölni kell, mekkora hitelösszeget és milyen futamidőre kívánnak felvenni. A hiteligénylés a TB igazolás nélkül is benyújtható, a szerződéskötésig bármikor pótolható. A szerződés aláírása előre egyeztetett időpontban, VideóBankon keresztül történik, amelyet követően akár 24 órán belül folyósításra kerül az igényelt hitelösszeg.

2024. január 31-ig történő sikeres folyósítás esetén 200 ezer forint jóváírás érkezik a Banknál vezetett folyószámlára, új ügyfélként pedig a férj és a feleség is kaphat további 30-30 ezer forintot szelfivel vagy bankfiókban történt számlanyitásért cserébe, így összességében 260 ezer forint jóváírás érhető el***.

A hirdetésben szereplő Babaváró kölcsönt a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújtjuk.

Jelen kommunikáció nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű, csak a figyelem felhívására szolgál. A Babaváró Kölcsön és a Babaváró támogatás részletes leírását, feltételeit a 44/2019. (III.12.) Kormányrendelet, a vonatkozó szerződés, a Kockázatvállalással kapcsolatos Lakossági ügyletek ÁSZF, az Üzletszabályzat, valamint a hatályos vonatkozó Hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/babavaro/ weboldalon

*A 2023.10.01. és 2023.12.31. közötti időszakban benyújtott Babaváró kölcsönigénylések esetén a Bank egy alkalommal 200.000 Ft-ot jóváír az ügyfél kölcsönszerződésében szereplő folyószámláján a Babaváró kölcsön folyósításának napján, ha a kölcsön folyósítása 2024.01.31-ig megtörténik.

** A THM (kamattámogatással) értéke azzal a feltételezéssel került meghatározásra, hogy a futamidő 5. évének végén születik meg az első gyermek (azaz a teljes futamidő alatt jogosulttá válnak az állami kamattámogatásra az Adósok) és kérik 3 évre a törlesztés felfüggesztését, amely idővel a futamidő meghosszabbodik. A THM (kamattámogatás nélkül) értéke azzal a feltételezéssel került meghatározásra, hogy nem születik meg az első gyermek a futamidő első 5 évében (azaz a hátralévő futamidőre nem jogosultak az állami kamattámogatásra az Adósok) és a futamidő első 5 évében kapott kamattámogatást vissza kell fizetni az 5 éves időszak lejártát követő 120. napon belül.

***Számlanyitási jóváírás: szelfivel vagy bankfiókban történő sikeres számlanyitás 60 napon belüli Gránit eBank aktiválás, illetve 3 db sikeres bankkártyás vásárlás minimum 1 000 Ft értékben és az új ügyfél (aki a számlanyitást megelőző 180 napban nem vezetett Lakossági folyószámlát a Gránit Banknál) hozzájárulása a marketingcélú megkeresésekhez. A jóváírás csak a Gránit Neo Mastercard, Gránit Standard Mastercard dombornyomott, Gránit Standard Mastercard nem dombornyomott, Gránit Platinum Mastercard és Gránit Metal bankkártya igénylése esetére vonatkozik. A 30 000 Ft jóváírását a Bank legkésőbb az összes feltétel teljesítésének hónapját követő hónap utolsó napjáig teljesíti. Amennyiben a számlanyitást követő 12 hónapon belül a számla bezárásra kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 30 000 Ft-ot. A választott bankszámlához kapcsolódó díjakat, költségeket a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény tartalmazza. Részletek: a lakossági számlanyitáshoz kapcsolódó akcióról szóló Hirdetményben:

https://granitbank.hu/lakossagi-hirdetmenyek

Top