You are here
Home > Otthon >

Mitől ilyen népszerűek a Cascade hőszivattyúk?

hőszivattyú

Manapság egy ház építésénél vagy akár felújításánál rengeteg dologra kell odafigyelni. Kezdve a különböző hatósági előírásoknál, folytatva a különböző funkcionális előírásokkal és természetesen meg kell felelni az építtető vagy megbízó elvárásainak is, hiszen ő fizet, tehát jogosan szeretne bizonyos dolgokat a pénzéért.

A fűtési rendszer titkai

Például az egyik legkardinálisabb része az épületnek a fűtési rendszer kialakítása. Sokan egyszerűen beleborzonganak, amikor meghallják, hogy fűtési számla vagy fűtés, mert bizony nagyon sok ingatlan esetében nincsen korszerűsítve, ezáltal bizony nagyon sok háztartásban rengeteget kell fizetni a fűtésért. És persze ki akarja, hogy még a gatyája is rámenjen egy egész tél alatt?

A fűtési rendszer kialakítására nyújthat egy abszolút jövőbe mutató és környezetvédelmi szempontból is fenntartható megoldást a hőszivattyú. Még nagyon sokan tartanak tőle, de csupán csak azért, mert még nem eléggé ismert, sokan nem ismerik, viszont hosszú távon mindenképpen egy abszolút kifizetődő választás. Arról nem is beszélve, hogy hosszú távon mindenképpen a megújuló energiaforrások irányába kell, hogy elmozduljunk és ebből a szempontból is egy remek találmány a hőszivattyú.

Melyik hőszivattyút érdemes választani?

A hőszivattyúk terén az egyik legjobb megoldás a Cascade termékcsalád egyik hőszivattyúja lehet. Már több mint 10 éve lehet vásárolni e márka hőszivattyúiból a magyar piacon, így egyáltalán nem ismeretlenek. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem szeretnék kifizetni azt a felárat, amit általában a nagy nemzetközi márkákért elkérnek, de ugyanakkor ragaszkodnak a magas minőséghez, megbízhatósághoz, illetve a magas technikai tudáshoz is.

Abból a szempontból is ajánlott, hogy meghibásodás esetén relatíve könnyen lehet szerelni, maguk a szerelők is értenek hozzá, ismerik a problémáit, de ugyanakkor mivel magas minőséget képvisel, így nem kell állandóan a szerelésével foglalkozni.

Miért választják oly sokan ezt a márkát?

Nos, a Cascade hőszivattyúk több dolognak is köszönhetik a népszerűségüket. A A Cascade hőszivattyúk nem csak az épület fűtését tudják megoldani, hanem a hűtését is nyáron, illetve a hűtés és fűtés mellett a ház meleg víz ellátását is tudják biztosítani, így egy abszolút többfunkciós készülékről beszélhetünk. Energiabesorolása az egyik legjobb vagyis A+++, illetve nem kell aggódni, hogy a túl meleg vagy túl hideg miatt nem működne esetleg, ugyanis bírja az extrém hőmérsékletet.

Hozzá lehet csatlakoztatni a már meglévő fűtésrendszerhez és egyáltalán nem kell félni attól, hogy egy hangos készüléket szerelünk a kertbe, mert egyáltalán nem csap zajt. Mind az üzemeltetési, mind pedig az üzemben tartási költsége egyaránt a nullára csökkenthető azáltal, hogy összekapcsolható napelemes rendszerekkel. Ha bármi meghibásodás történne, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a cég 3 éves teljes körű garanciát vállal a termékére.

Érdemes végiggondolni és egy ajánlatot kérni, hogy minél előbb a Cascade szivattyúval melegíthessük vagy éppen hűthessük a házunkat.

Top