You are here
Home > Otthon >

Költözni gyorsan? Egyik napról a másikra? Mindenféle nehézségek nélkül? Igen!

költözés

A költözés öröm. A költözés boldogság. A költöztetés meg kész rémálom! Vagy mégsem? Vajon lehetséges idegösszeroppanás nélkül, viszonylag gyorsan és főleg balesetmentesen átköltözni A-ból B-be? Mindezt megfizethető áron persze? Igen, lehetséges!

De mibe kerül mindez?

A jó hír tehát adott: a koltoztetes-fix-aron.hu csapata megoldja az áthurcolkodást, mégpedig nem is akárhogyan. A szakemberek az első pillanattól kezdve az utolsó mozzanatokig mindent levezényelnek. A balesetek, váratlan fordulatok és egyéb negatív meglepetések ilyen körülmények között abszolút kivédhetőek. Viszont jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miről árulkodnak a költöztetés árak? Avagy mennyi az annyi valójában?

A cég honlapján egy pazar árkalkulátor áll a költözni vágyók rendelkezésére. Könnyen kezelhető, mindenféle paraméter betáplálható, és a végén egyetlen kattintás nyomán feketén-fehéren leolvasható a végösszeg. Ezek után nincsen más hátra, mint a részleteket leegyeztető telefonhívás.

Hogy miért érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Azért, mert a folyamat hozzáértő kezek által koordinált. Sem a cipekedés, sem a pakolás, sem a holmik elszállítása nem jelenthet nagy kihívást. Miközben a gyorsaság, illetve a hatékonyság borítékolható. Ha nincs idegeskedés, frusztráció és feszültség, az aranyat ér! Akkor a költözés egy kényszerű kötelességből örömteli feladattá válhat, aminek a precíz és gondmentes teljesítése garantálható.

Hogy mik a leggyakoribb hibák, amikor a költözés kivitelezése saját kezűleg történik?

A szervezetlenség minden apró mozzanatot megnehezíthet. Az ismerősök, rokonok lelkesedése nem ér fel a szakértelemmel, úgyhogy a bútorok kihordása komoly fejfájást, vagy akár derékbecsípődést okozhat. Arról nem is beszélve, hogy a nehezebb darabok még a földön is landolhatnak, sérüléseket, horpadásokat szerezve. A szállítás körülményei sem mellékesek, és ha a felpakolás vagy a rögzítés nem megfelelő, akkor könnyen dugába dőlhet a jól megálmodott terv. Ami pedig az anyagiakat illeti, jelentős megtérülésről bizony finoman szólva sem beszélhetünk.

De mi van akkor, ha csak egy bútor költöztetéséről van szó?

A bútortaxi szolgáltatás erre a problémára is kedvező, nem mellesleg kifejezetten gyors megoldást kínál! Az ismertebb nevén tehertaxi tempós fel- és lepakolást takar, úgyhogy egy napba akár több bútordarab ide-oda utaztatása is belefér. A leszervezés pont ugyanannyira könnyű, mint komplett költöztetés esetén. A legfőbb kérdések: mikor, honnan, hová és mit? A többi már a csapat dolga.

És hogy mikor jöhet jól ez a lehetőség?

Bármikor, amikor túlságosan nagy méretű bútor szállítása a cél, amely önerőből megoldhatatlan. Vagy éppen hűtőszekrény, mosógép mozgatása a feladat, ami csak úgy, hűbelebalázs módjára egészen egyszerűen nem működik.

Ami pedig a „házi” ötleteket illeti. A fentiekhez hasonlóan saját kezűleg kockázatos nekilátni egy olyan kihívás legyűrésének, amihez esetlegesen semmiféle eszközháttér nem biztosított. Egyrészt így nagyjából a nulladik másodperctől fogva esélytelen a mutatvány. Másrészt ha mégis sikerül valamilyen szedett-vedett holmit összerántani, akkor is a cipekedés nehézségekbe ütközhet. És ez még mindig a jobbik eset, mintha mondjuk az ajtófélfába vagy falba ütközik, aminek a nyomán a roncsolódás borítékolható. A spórolás pedig legfeljebb ábránd csupán, mert a felelőtlen vállalkozás nemcsak balesetveszélyes, hanem kifejezetten távol áll mindentől, ami gazdaságos. Nem is kérdés, hogy a szakértelem mindennél többet ér!

Top