You are here
Home > Ingatlan >

Hová pakolj a felújítás ideje alatt? Jó megoldás egy kiadó tároló!

raktár bérlés árak

Egy felújítás mindig hosszú távú befektetés – több szempontból is. Az anyagiakon kívül abban is biztos lehetsz, hogy rövid távon megannyi álmatlan éjszakát és stresszes napot áldozol be annak érdekében, hogy megszépüljön otthonod. Legalább egy problémára tudjuk azonban a megoldást: helyezd biztonságba a bútoraid egy kiadó tárolóban!

Mind éreztük már egy felújítás kezdeti időszakában, hogy talán jobb lett volna bele se kezdeni. Még akkor is óriási felfordulással és rengeteg kosszal jár, ha csak egy festésnek állsz neki, hát még, ha nagyobb fába vágod a fejszéd! Nem beszélve arról, hogy mi legyen a rengeteg holmival időközben. Hol tudod tárolni őket, hogy ne legyenek útban, de ne is essen bajuk?

Hogyan ügyelhetsz bútoraid épségére?

Ha a felújítás idején a lakásban maradnak a bútorok, fontos, hogy védd őket az esetleges rongálódástól, portól, kosztól. Húzd őket a szoba közepére egy helyre, és takard le minőségi takarófóliával. Arra is ügyelj, nehogy megkarcold a padlót a bútorok elhúzásakor. Legjobb, ha szőnyegre állítva mozgatod őket, ezzel kímélheted a parkettát.

Otthonod dísztárgyait, használati eszközeit pedig pakold dobozokba, és helyezd őket olyan helyiségbe, ahol a legkevesebb munka fog zajlani. Nem csak a tárgyaid védelme érdekében érdemes őket máshová helyezned, de az is biztos, hogy a felújítás ideje alatt minden kis extra hely jól fog jönni, amit fel tudtál szabadítani.

Ha biztonságosabb megoldásra vágysz, bérelj tárolót!

A lakásban való ide-oda tologatás és állandó káoszérzet helyett jó döntés lehet egy kedvező árú kiadó tároló igénybevétele. Akár egyetlen hónapra is bérelhetsz tárolóhelyiséget, a méretét pedig annak megfelelően választhatod ki, hogy mennyi holmit helyeznél ott biztonságban.

Nem csak a méretet, az alaprajzot is érdemes figyelembe venned – főként bútor raktár esetén -, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a teret. Éppen ezért az Euro Mini Storage kínálatában a 3,5 m2-es raktárszobától a kisebb lakás méretű tárolókig többféle méretű és alaprajzú tároló között keresheted meg az ideálisat.

A kiadó tároló mellé a csomagolás terén is segítséget kapsz

A megfelelő raktár bérlése még nem minden, sok múlik a pakoláson is. Bútoraidat úgy tudhatod igazán biztonságban, ha körültekintően jársz el a csomagoláskor és szállításkor. Ehhez a legjobb professzionális minőségű csomagolóanyagot használnod, hiszen enélkül még egy zárt helyiségben is ki van téve a bútor a külső tényezőknek. Az Euro Mini Storage boltjában mindent megtalálsz a csomagoláshoz, ráadásul a raktár területén ingyenesen használható béka, kézikocsi és targonca is segítségedre lesz.

Top