You are here
Home > Lakáshitel >

Forint alapú lakáshitel

Jelenleg Magyarországon csak forint alapú lakáshitel felvételére van lehetőség. A bankok többféle hitelkonstrukcióval próbálnak minél több ügyfélre szert tenni.

Egy igen kedvező forint lakáshite konstrukcióval állt elő a K & H Bank, mely az alábbiakban került ismertetésre.

A K&H Bank (korábbi nevén Kereskedelmi és Hitelbank) Szenzációs forinthitelével a kölcsönt igénylő az átlagnál olcsóbb törlesztő részletet és mellette biztonságot és pontos kiszámíthatóságot is kap.

K&H Szenzációs forinthitel esetében az ügyfelek rendkívül kedvező kamatfeltételekkel juthatnak forinthitelhez, valamint az átlagnál alacsonyabb törlesztő részletek terhelik a havi kiadásukat.

Ennek a hitelnek a megszerzése érdekében az interneten található „ajánlatkérés” nyomtatványt kell kitölteni, elküldeni és a bank munkatársa a tanácsadás alkalmával részletes felvilágosítást nyújt a Szenzációs forinthitel lényegét tekintve, amivel sok pénz tud megtakarítani , főleg a futamidő első felében! Akár 20%-al is csökkenthető a havi törlesztés összege.

A bankfiók személyes felkeresése alkalmával is lehetőség nyílik a részletek megismerésére, valamint a helyszínen akár azonnal el is indítható a hitel felvételéhez szükséges eljárás.

Top