You are here
Home > Vásárlás >

Fagyasztók az Alza.hu kínálatában

fagyasztó

Egyre népszerűbbek a fagyasztók, nemcsak a vendéglátóhelyek tulajdonosai, hanem számos egyéni felhasználó körében is, akik szeretnek otthon élelmiszert tartani, és megengedhetik maguknak, hogy – a konyhában, a kamrában, esetleg a garázsban – nagyobb mennyiségű készleteket halmozzanak fel. Az Alza.hu áruház portfóliójában elismert háztartási gép gyártók fagyasztói találhatók.

Idetartoznak a következő márkák: Bosch, Liebherr, Midea, Siguro, Whirlpool. A kínálatban megtalálhatók a „hagyományos” fagyasztóláda és a modern fiókos fagyasztók is, köztük a jelentős kihasználható űrtartalommal rendelkező, funkcionális side by side hűtő típusok is. A termékkatalógus olyan gazdag és változatos – ár tekintetében is –, hogy mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

Fagyasztó vásárlás – milyen paraméterekre kell figyelni?

A megfelelő fagyasztószekrény kiválasztása a gyártók széleskörű kínálatának aspektusából nem feltétlenül a legkönnyebb feladat. A legfontosabb, hogy pontosan definiáljuk az elvárásainkat. Ügyeljünk a megjelenésére is, különösen, ha a hűtőberendezés a konyha állandó eleme lesz. Különböző színekben különböző modelleket találhatunk, és bár ezek között a fehér és az inox a domináns, nem kell korlátoznia magát ezekre az árnyalatokra. Természetesen a legfontosabbak a műszaki paraméterek, de – hogy ön maximálisan elégedett legyen a berendezés használatával – ne feledkezzen meg a vizuális szempontokról sem. Mire kell még figyelni a fagyasztó kiválasztásakor? A legfontosabb kritériumok között érdemes figyelembe venni:

  • Nyitási mód – a fiókos fagyasztó elölről ajtóval van felszerelve, és felépítése egy klasszikus hűtőszekrényhez hasonlít. A fiókok rétegesen vannak elhelyezve, ami jelentősen növeli a szükséges termékek megtalálásának kényelmét. Az ilyen modellek beépíthetők vagy szabadon álló eszközként kezelhetők. Olyan helyeken működnek, ahol a padlón lévő korlátozott hely a magassággal kompenzálható. Alternatív megoldás a ládás fagyasztók opciója. Több helyet foglalnak el, és inkább kamrás vagy garázsos elhelyezést igényelnek, de az energiafogyasztásuk általában kedvezőbb.
  • A kibocsátott zaj mértéke – a fagyasztó egy olyan készülék, amely folyamatosan működik, így nem túl komfortos, ha bosszantó hangokat ad ki, főleg ha a konyhában áll. A gyártók manapság modern és könnyen tolerálható zajszinttel rendelkező berendezéseket kreálnak, amelyek 31-45 dB intervallumban terjedő hangokat generálnak. Így nem okoz nehézséget az elvárásoknak megfelelő modell kiválasztása.
  • Energiaosztály – a fagyasztó folyamatos működése miatt szintén fontos tematika. Ha az energiafogyasztáson szeretne spórolni, válasszon „A” betűvel jelölt modellt. Minél több pluszjelet lát a karakter mellett, annál olcsóbb a berendezés üzemeltetése – a legtöbb termék A+ vagy A++ osztályú.
  • Fagyasztási kapacitás – ez a paraméter határozza meg, hogy a készülék milyen volumenű termék tárolására képes. Ha ritkán használja a fagyasztás funkciót, vagy csak kis mennyiséget raktároz, a kis és közepes fagyasztó tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.
  • Kiegészítő funkciók – nyitott ajtó jelzés, integrált jégtartály, hőmérséklet fenntartási képesség áramellátás nélkül bizonyos időtartamon át – ez csak néhány a gyártók által kínált lehetőségek közül.

Fagyasztók – az Alza.hu széles kínálatában

A fagyasztók ára a mérettől, a kiválasztott paraméterektől és a márkától függően több tízezertől több százezer forintig terjedhet. A legfontosabb az eszköz specifikációja és fejlettségi szintje. A neves gyártók azonban igyekeznek különböző árszintű fagyasztókat kínálni vásárlóiknak. Éppen ezért az Alza.hu szortimentjében olcsóbb és drágább modelleket is talál. Ne feledje, hogy az alacsony ár nem feltétlenül jelent kétes minőséget. Ez azt jelenti, hogy az alacsonyabb árkategóriába tartozó készülékek ugyanolyan hatékonyak, gazdaságosak és funkcionálisak lehetnek, mint drágább társaik.

Soha nem használt eddig fagyasztót, vagy tervezi a jelenlegi készülék lecserélését egy modernebb változatra? Tekintse meg az Alza.hu kínálatát, ahol biztosan talál az ön igényeinek megfelelő modellt!

Top