You are here
Home > Medence >

Üvegszálas medence

Üvegszálas medence

Az üvegszálas, üvegszál-kerámia medencék nagyon megbízhatók, élettartamuk igen hosszú  és ezekkel együtt évtizedeken át gond nélkül, kiválóan szolgálják tulajdonosukat. Az üvegszálas medencék szinte mindennek ellenállnak, ezt a képességüket az egyedülálló szerkezeti felépítésnek köszönhetik, melyre a gyártó 20 ÉV GARANCIÁT vállal.

A NAUTILUS kerámia medencék lépcsővel és ülőpaddal vannak ellátva, ezek a kialakítások számos extra tartozék beépítésére alkalmasak, ezért valóságos wellness centrummá alakítható a medence. Az üvegszálas / kerámia-üvegszál medencéknek sok előnyük van, ezek egyike, hogy rövid idő alatt, egyszerűen telepíthető, a kerámia-üvegszál kivitelesen hosszú élettartamú, ezek a típusú medencék többféle kiegészítővel és extrákkal is jól felszerelhetők.

Üvegszálas medencékhez különböző tartozékok és extrák is rendelhetők.  Az üvegszálas medencék esetében többek közt ajánljál a gyártók a medencevilágítást, az ellen áramoltatót, a medencefedést, a solar takarót, a vízköpőt és a beépített redőny-szekrényt.

Top