You are here
Home > Építőanyagok >

Miért jársz jól, ha technikai köveket választasz otthonodba?

Otthonunknak a legjobbat akarjuk – ez nem is vitás. Szeretnénk, ha kényelmes lenne, tükrözné az ízlésünket, minden tér úgy funkcionálna, ahogy kell, és emellett nem kellene 1-2 évente a felújítgatásokkal bajlódnunk, az ismétlődő és nem várt kiadások elkerüléséről nem is beszélve.

Jogosan merül fel a kérdés: létezik olyan anyag, ami kiváló minőségű, tartós, praktikus és sokoldalú mind a felhasználásban, mind a stílusban?

A válasz igen: ideje közelebbről megismerned a burkolatok Jolly Jokerét, a technikai köveket és azok előnyeit!

Ahogy láthattad, a technikai kövek minden szempontból megfelelő választások az otthonodba.

Mit érdemes tudnod a technikai kövekről?

A technikai kövek nagyrészt természetes kövek felhasználásával készülnek, így megőrizve azok szépségét és egyediségét.

A létrehozásukkor egy rendkívül komoly technológia segítségével mindössze néhány óra leforgása alatt érik el azt a tömörséget, amely természetes körülmények között évezredek alatt tudna csak létrejönni.

Ennek köszönhetően a tökéletességgel vetekedő felületekkel büszkélkedhetnek a technikai kövek: mivel szinte porózusmentesek, így nem veszi fel a nedvességet, nem érzékeny a folyadékokra, sikerrel ellenáll a kopásoknak, karcolásoknak és egyéb mechanikai behatásoknak/ sérüléseknek.

Mit jelent ez? Időtlen tartósságot az otthonodban, hiszen szinte sohasem kopnak el, nem fakulnak ki, és majdnem semmi nem tud bennük kárt tenni!

Nem kell azzal számolj, hogy belátható időn belül megérnek a cserére a használt felületek, ha technikai kövek használatára adod a fejed, így ez egy egyszeri beruházás az örök elégedettségedbe.

Keresve sem találnál alkalmasabb felületeket a nagyobb igénybevételnek kitett helyeken – és ezzel el is érkeztünk a sokoldalúsághoz.

Valljuk be, ha olyan anyaggal találkozunk, ami gyönyörű, kiváló minőségű, de a felhasználási lehetőségei csekélyek, az a legvadabbul szárnyaló kreatív fantázia szárnyát is alaposan megcsonkolja.

A Multistone technikai kövekkel, mint a Technistone, illetve Silestone ez nem fordulhat elő.

Legyen szó egy strapabíró konyha- vagy fürdőszobai pultról, esztétikus burkolatról vagy kültéri felhasználásról, bátran válogathatsz a technikai kövek széles palettájáról, mert stílusosságának hála, bárhova is tervezed, mutatós lesz a végeredmény!

Apropó stílusosság

Ha technikai követ választasz, akkor szerencsére nem kell búcsút venned a szépségtől és a stílustól, hiszen ezek a felületek a legjobb példái annak, hogy hogyan lehet a természet szépségét a technika előnyeivel ötvözni.

A végeredmény éppen emiatt nem “mű”-hatású, hanem kimondottan természetességet idéző. Az, hogy több, mint 60 színárnyalatban szerezhetsz be technikai kő felületeket a Multistone-tól, garantálja, hogy bármilyen merész elképzelésed is van a stílus terén, a technikai kő állja a kihívást!

A Multistone Center Kft. megmunkálja, feldolgozza a technikai kő felületeket, mindezt úttörőként kezdte Magyarországon, így – piacvezető státuszához méltóan – kiemelkedő tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik az egyedi tervek megvalósítása terén.

Ha még mindig kételkedsz abban, hogy vajon a Te elképzeléseidet meg tudják-e valósítani, akkor tegyél egy próbát velük. Csak egy kapcsolatfelvételnyire vagy az álmaidtól.

Top