You are here

Hogyan zajlik egy minőségi beltéri ajtó gyártása?

beltéri ajtó

Sokan talán nem is gondolnák, hogy mennyi mindenre kell figyelni egy otthon kialakítsa, felújítása során. Annak ellenére, hogy a beltéri ajtók kiválasztása nem tűnik egy lényeges kérdésnek, mégis érdemes nagy hangsúlyt fektetni a kiválasztásukra! Természetesen az egyik legfontosabb funkciója a beltéri ajtóknak, hogy a különböző helyiségeket, szobákat elválasszák egymástól, ám ennél sokkal többet kell adniuk egy otthonnak! Az esztétikai szempontokon túl még nem árt, ha az ajtók jól hang- és hőszigeteltnek például, hiszen ezeknek a tulajdonságoknak kényelmi szempontból lesz jelentősége a hétköznapokban.

Abban az esetben, ha épp most aktuális a beltéri ajtó kérdése önnél is, első körbe azt kell eldönteni, hogy műanyag vagy fa ajtót képzel el az ingatlanába. A pénz nagy úr, és sokan hajlamosak arra, hogy inkább az olcsóbb megoldást választják egy beltéri ajtó esetében is, ám sajnálatos módon ilyenkor gyakran a minőség rovására megy az alacsonyabb ár a nyílászárók esetében. Kétségkívül a fa beltéri ajtók tekinthetők az egyik legjobb választásnak manapság, hiszen nem csak tartósak, de kimondottan stílusosak is lehetnek az ebből az anyagból készült ajtók. A Szalafa beltéri ajtó gyártó cég szerint több dologtól is függ egy beltéri ajtó minősége. Ennél a gyártónál például figyelembe veszik az egyedi igényeket is a tervezés és a kivitelezés során, így, ha a szabvány méretű ajtók nem jöhetnek számításba az ön otthonában, őket célszerű keresni!

A kivitelezés során náluk minőségi és az ügyfelek által kért méretű ajtók gyártása történik! A Szalafa különleges kínálatában bőven van választék, hiszen náluk a klasszikustól egészen a minimál stílusig, valamint az MDF beltéri ajtóktól egészen a toló és harmonika ajtókig minden megtalálható, így egész biztos, hogy mindenki rálel majd arra a darabra, ami nem csak a tulajdonságaiban, de esztétikailag is megfelel az elképzeléseinek! A minőségi beltéri ajtók gyártására az egyik legnagyobb bizonyítékuk, hogy már több mint 20 éves tapasztalat van a hátuk mögött! Náluk szerencsére nem csak online lehet megnézni a kínálatot, de az ország több pontján fel lehet már keresni a bemutatótermeiket. Valljuk be, ez azért elég jó hír, hiszen ilyen volumenű döntést nem mindig lehet meghozni képek alapján.

Ne feledje! Egy beltéri ajtó nem csak elválasztja egymástól a különböző szobákat, helyiségeket, de egyúttal fontos szerepe van a belső terek harmonikus összekötésében is. Nem szabad azonban pusztán a külsőségek alapján meghozni a döntést, hiszen a későbbiekben zavaró lehet majd az, ha a beltéri ajtóink nem megfelelően hő- illetve hangszigetelnek. Amikor tehát beltéri ajtó vásárlása előtt állunk, vegyük figyelembe a funkcionalitást, a stílust, a tartósságot és persze a színt is!

Top