You are here
Home > Lakberendezés >

Egyedi vászonkép, egy igazán kreatív ajándék

egyedi vászonkép

Napjainkban feltörekvő népszerűségnek örvend a vászonfotó ötlete, ha igazán személyes ajándékot szeretnénk beszerezni. Vászonkép Debrecen városában? Egyszerűbb a megvalósítás, mint gondolnánk!

Milyen ajándékot válasszak?

Megfelelő ajándékot választani már akkor sem könnyű feladat, ha nagyon jól ismerjük az illetőt. Tovább nehezítheti a dolgot, hogy erre általában nemcsak egyszer kerül sor egy évben, de elég sok esemény várakozik ránk. És ugye mi sem szeretnénk olyan meglepetéssel készülni, amiről tudjuk, hogy a másik fél nem biztos, hogy fog neki örülni. Egyre nagyobb hangsúly kerül az egyedi, kreatív ajándékokra (pl. vászonkép Debrecen városában), hiszen ezekkel egy igazán szívhez szóló meglepetést készíthetünk.

Az egyedi ajándéknak például több előnye is van:

  • Nem fog velünk „szembe jönni” az utcán, vagy nem fogjuk másnál meglátni ugyanazt
  • Az illető biztosan nem rendelkezik még ezzel az ajándékkal, í
  • gy bátran dönthetünk mellette
  • Az egyedi meglepetéseket mindenki szereti, hiszen azt jelzik, hogy az illető tényleg törte a fejét az ajándékunkon
  • Nem
  • kell
  • kompromisszumot kössünk, hiszen lehetőségünk van minden részletét megtervezni

Nem érdemes tehát belenyugodni a sablonos ajándékokba, főleg akkor, ha az illető kedves számunkra. Számos kreatív ajándékötlet vár ránk, hogy a tökéletes meglepetést adhassuk át. Sokan hívnak elő például fényképeket olyan formában, hogy azt ki is lehessen dekorálni a falra. A vászonfotó nyomtatás az egyik legkedveltebb módja ennek, hiszen egyedi, nagyon jól néz ki, és nem kerül sokba. A vászonkép Debrecen városában például egy karnyújtásnyira van, hiszen a Vászonkép Webáruház üzlete itt található meg. Személyesen is leadhatjuk a rendelésünket, de akár kérhetjük otthonunk kényelmébe is az elkészült remekműveket.

Vászonfotó, az egyik legtutibb ajándék ötlet

A vászonkép esetében a kiválasztott fényképeket egy pamutvászonra hívják elő a szakemberek, mindezt egy látható keret nélküli formában. A vakráma lényege, hogy az oldaléleken egy kicsit tovább fut a kép. Egyrészt ez egy nagyon modern vizuális élményt tartogat, hiszen egy ún. 3D-s hatást fog adni a képnek. Másrészt mivel nem lesz látható keret, így a vászonkép tökéletesen besimul majd a falba – végeredményben pedig a teljes enteriőrbe.

A vászonkép Debrecen városában egy olyan lehetőséget tartogat számunkra, ami nemcsak egy újabb kütyü lesz a szekrényünkben, hanem egyben egy hasznos ajándék is. A gyönyörű vászonképekkel kedvünkre dekorálhatunk, ha pedig később bővülnének az emlékeink, akkor egyre több példánnyal villanyozhatjuk fel a falakat. Témájuk bármi lehet, egy közös családi fotó, a családi kiskedvencünk, egy nyaralás emléke, de akár valamilyen művészi alkotást is megeleveníthetünk rajta.

Ha vászonkép Debrecen városában, akkor keresve sem találhatnánk erre jobb helyszínt, mint a Vászonkép Webáruház! A szaküzlet dolgozóinak minden megvan ahhoz a tarsolyában, hogy csúcsminőségű és élethű vászonképet készítsenek el nekünk. Például szuper nyomtatógépeik vannak, nagyon odafigyelnek a fénykép minőségére, és a pamutvászon megfelelőségére is. A rendelésünket pedig csupán egy pár kattintással leadhatjuk a weboldalukon.

Top