You are here

Burkoló munkálatok

Burkoló munkálatok

Beltéri helységeink kivitelezésének minőségét, otthonos megjelenését nagyban befolyásolhatjuk a megfelelő burkolóanyagok kiválasztásával. Nem csupán a színvilágot és a trendeket szükséges figyelembe vennünk a választás során, hiszen bizonyára nem kívánjuk néhány évente cserélni a járólapot, vagy a parkettát.

A legolcsóbb megoldás melletti döntés hosszú távon nem minden esetben éri meg. Gondoljunk csak bele, hogy a legalacsonyabb árkategóriát képviselő járólapok gyakran még kevés igénybevétel esetén is hajlamosak felpattogzani. Ha otthonunk minden pontján nem is tehetjük meg anyagilag, de legalább a nagyobb strapának és használatnak kitett helységekbe válasszunk a középkategóriás járólapokból. Az előszoba és a nappali mindenképpen azok közé a területek közé tartoznak, ahol a család a legtöbbet mozog, s ezáltal a legnagyobb megterhelésnek kitettek a padlóburkoló anyagok.

Lakóterünk falának burkolására szintén számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre. Ha nem szívleljük a festést, vagy csupán kevésbé tartósnak véljük, választhatjuk az egyszerűen felhelyezhető tapétát, vagy a némileg nagyobb hozzáértést, de házilag még ezt is kivitelezhető lambériát. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egyébként padlóburkolásra szánt járólapok falra történő felhelyezése, természetesen valamivel nagyobb méretekben, és színvilágban. Tartósságát tekintve messze meghaladja az egyéb falburkolási módszereket, és a megfelelő színt kiválasztva, a lakás berendezésével összhangban, egészen egyedi és divatos hatás érhető el.

Okos választással, kézügyességgel, némi barkácsolás iránti szenvedéllyel és jó ízléssel otthonunkba valóban a béke és a megpihenés szigete lehet számunkra.

Top