You are here

Így díszítsd a falad gyorsan és egyszerűen

lakásdekoráció

Ahhoz, hogy kicsit feldobjuk az otthonunkat, vagy csak egy kis változatosságot vigyünk bele, sokszor nem kell rögtön teljes felújításra gondolni. Elég néhány apróság, amit mi magunk is el tudunk végezni, így rengeteg időt, munkadíjat, és alapanyagot megspórolhatunk. Olvasd el cikkünket, ha Te is kíváncsi vagy, hogyan alakíthatod át lakásod gyorsan és egyszerűen!

Változatos falminták és izgalmas mintázatok

A falak adják a lakás lelkét, éppen ezért nagyon sokat számít, hogy milyen színűek. Ha kis költségvetéssel és még kevesebb munkával szeretnéd feldobni az otthonod, akkor az öntapadós tapéta használata lesz számodra is a legjobb megoldás! Használatával ugyanis rengeteg opció álla rendelkezésedre, a dekorálásnak pedig tényleg csak a fantáziád szab határokat.

A Kerma Design webshopján található öntapadós tapéták izgalmas mintázatokkal és könnyű felhelyezhetőséggel kecsegtetnek. Segítségükkel festés nélkül vihetünk új színeket a lakásba, de akár extrémebb kő vagy csempe mintázatot is választhatunk.

Ha pedig régóta álmodozol egy rusztikus fa falburkolatról, akkor most anélkül megszerezheted, hogy több százezer forintot költenél az átalakításra.

A falon kívül pedig rengeteg egyéb felületre is tehető. Itt tényleg kiélheted a kreativitásod. Ha egy régi bútort szeretnél felújítani, azt is megteheted tapétával. Van olyan üvegfelületed a lakásban, ahol nem szeretnéd, hogy belássanak, esetleg csak dekorálni szeretnéd? Nem akadály! Az öntapadós tapéta extra vékony felületének köszönhetően üveg felületre is tökéletesen alkalmas.

Amiért Te is imádni fogod ezt a megoldást

Ezek a tapéták rendkívül egyszerűen felragaszthatók különböző felületekre. A tapéta hátoldala ragasztós, így szakember segítsége nélkül, akár mi magunk is könnyedén dekorálhatjuk vele a falakat, vagy akár a bútorainkat is. Egy dologra kell csupán nagyobb figyelmet fordítani. Ez pedig a buborék. Ennek megelőzése nem ördöngösség, arra kell csak odafigyelni, hogy a felsimításnál a levegőbuborékokat a szélek felé nyomkodd ki.

Emellett pedig a verhetetlen ár-érték aránya miatt szeretjük jobban. Míg mondjuk, ha csempével szeretnénk burkolni a falat, akkor az több tízezer forint/m2 lehet. Addig egy 3D tapéta megoldás sokkal kedvezőbb. És ebben az esetben az egekbe szökő munkadíjra sem kell költened.

Top