You are here
Home > Szauna >

Turmalin infraszauna

Turmalin infraszauna

Japánban igen korán felismerték a turmalin, féldrágakő jótékony hatásait, és ennek következtében ültették át használatát a gyógyászatba.

A turmalin bevonatú sugárzók felmelegítik az infrakabint, és ezáltal fejti ki jótékony hatásait. A turmalin infraszaunát, lúgosító infraszaunának is nevezik, hiszen ez a legfőbb karitatív hatása, ennek következtében megelőzhetjük szerveztünk elsavasodását. …Hogy ez miért is veszélyes?

Szervezetünk alapjában véve lúgos kémhatású, ám a rendszertelen táplálkozás, és főként a minőségileg kifogásolható alapanyagú élelmiszerek, táplálékok felelnek szervezetünk elsavasodásáért, mely veszélyes lehet egészségünkre nézve. Ugyanis kutatások igazolják, hogy a savas közeg a rákos sejtek táptalaja.

Miért hatékony a turmalin kristály?… A turmalin kristály negatív ionokat bocsájt ki, amely képes megkötni a levegőben, és a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat, káros mikroorganizmusokat. További jótékony hatása, hogy szervezetünk oxigénmegkötő képességét is fokozza. Bolygónkon ez az egyetlen kristály, mely ilyen képességekkel rendelkezik!

Miért érdemes használni a turmalin infraszaunát?

• Nagymértékben erősíti immunrendszerünket, ezáltal szervezetünk ellenállóbbá válik a vírusokkal, baktériumokkal és a megbetegedésekkel szemben.
• Fellép a radioaktív anyagok káros hatásaival szemben.
• Antioxidáns hatással bír, ennek köszönhetően fokozza a szervezet méreganyag megkötő képességét.
• Alkalmazásakor nő a szervezet szerotonin szintje, melynek köszönhetően hangulatjavító hatása van.

Top