You are here
Home > Vásárlás >

Milyen cipőt vegyél fel az esős napokon?

Senki sem szereti a beázott cipőt és az átfagyott lábakat. Ha mindig szárazon és melegen szeretnéd tartani a lábad, akkor elég csupán kiválasztani a megfelelő modellt. Tudod-e mi mindenre kell odafigyelni választás során?

Kényelem mindenekelőtt

Ősszel rövidülnek a nappalok, csökken a hőmérséklet és jönnek a borongós, esős napok. Ezért mindenképp zárt cipőt válassz, magasabb talppal. Az anyaga legyen vízhatlan, de mégsem túl meleg. Novemberig még napközben gyakran felmelegszik az idő, ezért ajánlott a vékonyabb lábbeli, amiben nem fog izzadni a lábad.

Összhangban a szettel

A megfelelő cipő kiválasztásánál nem csupán a funkció a lényeg, hanem a dizájn is. A tökéletes darab kiválasztásához elég körülnézned a ruhásszekrényedben. Inkább a sportosabb stílust kedveled, vagy elegánsan öltözködsz? Az elegáns lakkcipő illik majd az öltönyhöz és a farmerhez is. A hölgyeknek pedig először azt kell figyelembe venni, mit hordanak a hűvösebb napokon – szoknyát avagy nadrágot.

Melyik legyen?

A csajok biztosan már azon gondolkodnak, hosszúszárú csizma legyen, vagy praktikus bokacsizma. Ősszel még persze divat a gumicsizma és outdoor bakancs is. A férfiak sem panaszkodhatnak, hiszen számukra is rengeteg modell áll rendelkezésükre, amelyek közt megtalálod a kényelmes tornacipőt, bokacipőt vagy akár sportcipőt is. Na, sikerült már kiválasztani, melyik lesz az idei őszi szezon kedvence?

Sportcipő ősszel?

Az esős napokra is ideális lehet a sportcipő, amit felvehetsz farmernadrághoz, kabáthoz de a kedvenc kapucnis pulóveredhez is. Sokkal sportosabb, lazább megjelenést biztosít és persze nagyon kényelmes. Jó minőségű cipőben akár egész nap talpon lehetsz, és a lábad szinte meg sem érzi a terhelést. Éppen ezért válassz megbízható márkát, akik gondosan odafigyelnek az anyagok minőségére. Most már csak a megfelelő szín kiválasztása következik a kedvenc outfitedhez.

A mi tippünk: Kényelmes, és minden időjárásra megfelelő – rengeteg ilyen lábbeli vár a CCC webáruházban. Nagyobb bevásárlásra készülsz? Akkor ne feledkezz meg a CCC Black Friday hatalmas kedvezményeiről.

Magas talp és minták

Ha kora reggel indulsz otthonról, megeshet, hogy talajmenti fagy fogad majd, és a járdák is csúszósabbak lesznek. A biztonságod érdekében nézd meg a cipő talpát is. A legjobbnak a csúszásgátlós vagy bordázott talpú cipők minősülnek erre az esetre.

A mi tippünk: Ha új cipőt keresel sportoláshoz, vagy csak a szabadidős tevékenységeidhez, akkor a Nike webshopban biztosan megtalálod megfelelő darabot, amelyet a Black Friday Nike ideje alatt sokkal olcsóbban beszerezhetsz.

Ideális megoldás – bőrcipő

A bőr több száz éve szolgál a cipőgyártás tökéletes alapanyagául. Generációk óta férfiak és nők, idősek és fiatalok esküsznek erre az anyagra. Miért is?

  1. A bőr hajlékony, és képes alkalmazkodni a lábad formájához. Ha a szintetikus anyagokból készült lábbelikben nem érzed jól magad, akkor egy bőrcipőben biztosan sokkal jobban fogod.
  2. Még ha a bőrből készült cipő kicsit drágább is, hidd el, megéri, hiszen tartósabb is. Ez az anyag amellett, hogy rugalmas, nagyon ellenálló is.
  3. Remek légáteresztő is, ezért a lábaid nem fognak benne izzadni.
  4. Megfelelő ápolás mellett vízhatlan és nem tesz benne kárt a fagy sem.
  5. Szeretnél a legújabb trendek szerint öltözni? Egy bőrcipő soha sem megy ki a divatból.

Top