You are here
Home > Szabadidő >

Megérkezett a nyár, elő a sármmal!

divat

Visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár, igaz a férfiak többségét nem szokta különösebben érdekelni egy bizonyos hőfok felett, hogy mit is mutat a naptár. A lényeg, hogy végre előáshatóak a gardrób mélyéről a lenge, laza modellek. De most aztán tényleg minden körülmény adott ahhoz, hogy az ujj- és nadrághosszok lerövidüljenek.

Melyek a legnépszerűbb színek?

A legkedveltebb férfi pólók között még mindig a fekete, kék, terepmintás variációk aratnak, de azért akadnak természetesen egyéb árnyalatok is a palettában. Annál is inkább, mert az idei szezon egyik jelszava a sokszínűség. Úgyhogy a megszokottnak mondható színvariációkon túl bőven akad választék. De természetesen, ahogy arra utaltunk is, a tradicionális variánsok térhódítása megkérdőjelezhetetlen.

Ami a fazonokat illeti, még mindig a hagyományosnak mondható, egyenes vonalú alternatívák a leginkább keresettek. Tény, hogy testalkattól függetlenül ezek azok a típusok, amik kivétel nélkül mindenkinek jól állnak. Ráadásul a funkcionalitásuk is sokrétű. Tökéletesen alkalmasak arra, hogy a mindennapok részeiként lépjenek a színre: munkába, iskolába menet például, viszont edzéskor is jól jöhetnek, vagy mondjuk bármilyen szabadidős elfoglaltságnál. A stílusosság így is-úgy is borítékolható, akárcsak a trendiség. Lévén a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy haladjanak a korral, meg persze a folyamatosan változó divattal.

Na és mi passzol igazán a felsőhöz?

Egy nem akármilyen alsó! Mondjuk a vonzó férfi rövidnadrágok közül bármelyik alternatíva tökéletes választás. A nadrághossz kérdése már kényesebb téma, mert sokan ezt a dilemmát kifejezetten érzékenyen kezelik. Mondván az a férfias, ami legalább térd alá ér. Viszont ez nem több régimódi előítéletnél, s erre a márkák által prezentált felhozatal is rárímel. Ugyanis jócskán akadnak a kínálat tagjai között határozottan rövidre szabott modellek, melyek annak ellenére, hogy megközelítőleg sem érnek térd alá, mégis nagyon férfiasak, egyúttal vonzóak. Úgyhogy mindenképpen elérkezett az újítások, újító felfedezések ideje!

A fotó forrása:

LightField Studios / Shutterstock.com

Top