You are here

Cserepeslemez

cserepeslemez

A cserepeslemez és a trapézlemez Európa egyes országaiban már három évtizede a modern építészet népszerű alapanyaga. Egyre gyakrabban bukkan fel a magyar építőiparban is, követve a modern és innovatív nemzetközi építőipari trendeket. Mind az ipari- , mezőgazdasági- és lakossági épületek esetében is gyakran előfordul, ha például tetőfedésről vagy tető felújításról van szó.

Cserepeslemez az építőiparban

A cserepeslemez anyagszerszerkezetének valamint kedvező fajsúlyának köszönhetően nagy méretben gyártható és szerelhető. A cserepeslemez felrakása emiatt gyors és könnyen kivitelezhető. Ezen kedvező tulajdonságai révén gyorsan terjedt el anno elsősorban az ipari és gazdasági épületek körében. A kiváló ár-érték arány és a magas élettartam miatt azonban gyorsan elterjedt a lakossági épületek körében is.

Cseréljem én is cserepeslemezre?

Rendkívül sokoldalú építőipari alapanyag a cserepeslemez, ami minden tulajdonságában jobb, mint a hagyományos tetőcserép tetőfedési formák. Ideértve természetesen a mostanra abszolút idejétmúlt régi pala, bitumen és egyéb elöregedett tetőket. Tető felújítás előtt mindenképp érdemes számitásba venni a cserepeslemezt, hiszen nem kis anyagi áldozattal járó vállalkozásról van szó és elég széles skálán válogathatunk a lehetőségekből. Legyen szó akár garázs, kerti épület stb. vagy gazdasági épületek tetőfedéséről, a cserepeslemez mindenhol helyt áll kiváló tulajdonságainak köszönhetően. Megjelenése megszólalásig hasonlít a hagyományos cseréptetőhöz és bármilyen színben legyártható, igazodva az épp aktuális divathoz vagy az épület stílusához.

Tető felújítás és épülő ingatlan tetőfedésére esetén is jó választás a cserepeslemez

A cserepeslemez felújításra váró házaknál gazdaságos és modern megoldás. A kifejezetten kedvező cserepeslemez árak mellett a cserepeslemez felrakása is sokkal egyszerűbb, gyorsabb. A különböző bevonatok által tartósabb is, mint a hagyományos cseréptető. Szintén erős érv, hogy a cserepeslemez a felületi kialakításának köszönhetően nehezebben szennyeződik a hagyományos cserépnél de ha mégis, vízzel könnyű tisztán tartani. Óriási előnye a súlya, hiszen ennek köszönhetően szerelhető sokkal gyorsabban és könnyebben, mindemellett nem nehezedik a tetőt tartó szerkezetre sem ami szintén az időtállóságát garantálja. Remek lehetőség a cserepeslemez ingatlanunk felújítása esetén, amivel hosszú évtizedekre megoldjuk, hogy házunk teteje esztétikailag és minőségileg is a kornak megfelelő legyen.

Cserepeslemez tető munkadíja

Sokan azt gondolják, hogy a Magyaroroszágon viszonylag újdonságnak számitó cserepeslemez felhasználásával történő tetőfedés munkadíja magasabb. Ezzel kapcsolatban is van egy jó hírünk, hiszen könnyű és gyors szerelhetősége miatt még a munkadíjon is tudunk spórolni a tető fedése során. Az egyes elemek egyszerre hatalmas felületeket képesek lefedni a korábbi tetőfedési módszerekhez képest, ezért azonos felületet kevesebb idő alatt lehet lefedni, ha cserepeslemezt használunk. A tető formájához könnyű igazodni mert szinte bármilyen méretre gyártható és a helyszínen is a kívánt méretre szabható. Kérdezzen mielőtt dönt!

További cserepeslemezzel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre a lemezbazis.hu-nál. Győződjön meg róla Ön is, hogy a cserepeslemez egy nagyszerű lehetőség, ha tető fedése a cél!

Top