You are here
Home > Szabadidő >

Az ingyen fogadások részletes bemutatása

A bónuszok és a sportfogadás bővülése

Az online sportfogadás egy hihetetlen ütemben bővülő szektor, nap és nap után jelennek meg újabb és újabb bukmékerek. Fogadó legyen a talpán, aki tud kezdőként dönteni arról, hogy melyiket válassza. Valaki másokra hagyatkozik és hozzászólásokat olvas, hiszen például a bet365 vélemények elég jól összefoglalják, miért jó például ez a sportfogadási oldal. Mások többféle paramétert vesznek figyelembe, amelyek közül az első mindig az elérhetőség, hiszen még mindig vannak olyan oldalak Magyarországon, amelyeket nem tudunk egyszerűen elérni, mert blokkolva vannak. De például az előbb említett bet365 elérése gond nélkül megvalósítható, így ezt a paramétert azért a legtöbb fogadóirodánál könnyen ki lehet lőni.

De érdemes figyelembe venni a pénzügyi lehetőségeket is, hiszen bár a bet365 kifizetés vagy más, nagyobb bukmékereknél a kifizetés roppantul gyorsan lezajlik, viszont még mindig vannak oldalak, ahol akár napokat is kell várni a nyereményünkhöz való hozzájutásra. A sportfogadási oldalak pedig mindent elkövetnek azért, hogy meggyőzzenek minket, hogy éppenséggel őket kell választanunk. Erre a legjobb eszközük a különféle promóciók és bónuszok alkalmazása, hiszen egy bet365 bónuszkód segítségével akár az első befizetésünk után kaphatunk több tízezer forintnyi visszatérítést. Mégis, a fogadók által leginkább keresett akciók az ingyenes fogadások, amelyek segítségével úgy tudunk kockáztatni, hogy nem kell a saját pénzünket költenünk. De hogy is működnek az ingyenes fogadások? Ezt fogjuk most röviden megmutatni!

Az ingyenes fogadások bemutatása

Az ingyenes fogadások a leggyakrabban a befizetésekhez kötődnek és nem ahhoz, hogy mondjuk az adott sport Magyarországon elérhető-e vagy hány napja vagyunk regisztrálva egy oldalon. A legtöbb ilyen ingyen fogadást az első befizetésünk után fogjuk megkapni, tehát mondjuk a fentebb említett bet365 magyar oldalára való regisztráció után a bet365 belépés végrehajtásával már láthatjuk is, hogy kapunk mondjuk 1500 forint ingyenes fogadást. Ez természetesen nem váltható át valódi pénzre és nem is vihető át az oldalról egy másik oldalra.

Minden sportfogadási oldal alkalmaz ma már ilyen csábító akciókat, hiszen ha nem tennék, akkor az ingyenes fogadásokat kínáló oldalak elvinnék a fogadók többségét. Hiszen bár a többi bónuszajánlat is jó, az ingyen pénznél nincs csábítóbb lehetőség. Ugye a logika az ingyen fogadások mögött az, hogy ha ezzel az ingyen pénzzel nyer az új játékos valamit, akkor talán folytatja az adott oldalon a fogadást és be is fizet még pénzt a saját pénzéből.

startup10

Vannak pozitívumai és negatívumai is az ingyenes fogadásoknak. Először is, komoly hátránynak nevezhetjük, hogy mivel ingyen pénzről van szó, nem leszünk annyira körültekintőek és simán rátesszük az egészet egyetlen meccsre. Fontos tehát, hogy megfontoltak legyünk és az ingyenes fogadásoknál is alkalmazzunk megfelelő stratégiákat, ellenkező esetben semmi értelme az egésznek. És mielőtt elfogadunk egy ingyenes fogadási ajánlatot, mindenképpen olvassuk el a felhasználásra vonatkozó feltételeket, hiszen elsőre nagy ígéretesnek tűnhet egy ilyen promóció, lehet, hogy komoly feltételek után szerezhetünk először belőle valódi pénzt.

Egy ingyenes fogadást vagy bónuszkód vagy minimum befizetés után kaphatunk. Néhány esetben mindkettőre szükség van hozzá. Az ingyenes fogadások esetén azonban mégis a feltételek a legfontosabbak. Hiszen az esetek többségében kapunk mondjuk 1500 forintot, amit aztán feltehetünk fogadásokra – de az esetek többségében meg van az is határozva, hogy milyen értékű szorzókat használhatunk.

Konklúzió

Szóval megtettük a fogadásunkat és nyerünk az 1500 forintból még 1500 forintot. A legtöbb bukméker nem teszi lehetővé, hogy ezt azonnal kifizethessük, még egyszer vagy akár kétszer ugyanennyit meg kell tennünk, hogy teljesíthessük a kifizetést. Ezért általában azt szokták javasolni a fogadóknak, hogy nagyban játszanak, hogy tényleg legyen értelme az ingyen fogadások megjátszási követelményeinek – bár vannak fogadóirodák, amelyek limitálják a maximális kifizetést egy ilyen bónuszból. A legjobb ingyen fogadások így nem mindig azok, amikor befizetés nélkül is kaphatunk ingyen pénzt. Hiszen bár belépés és regisztráció után azonnal kapunk mondjuk 1000 forintnyi ingyen fogadást, valószínűleg jó pár alkalommal meg kell ezt majd pörgetnünk még, hogy kifizetést kezdeményezhessünk.

Bár most valamennyire azért bemutattuk az ingyen fogadások feltételeit is, ez nem von le annak értékéből, hogy ennél jobb ajánlatot nem is kaphatunk. Hiszen minden bónuszra vonatkoznak megjátszási követelmények és feltételek, jelen esetben pedig simán kaphatunk ingyen pénzt befizetés nélkül és a megjátszási követelmények sem óriásiak. Ha tehát eldöntöttük, hogy az adott oldalon játszani akarunk elég sokat, akkor ennél jobb dolog nem is történhet velünk a sportfogadás világában. Mert soroljuk csak fel a cikk végén, hogy miért jó nekünk egy ingyen fogadás:

  • Sokszor befizetés nélkül kapunk pénzt fogadáshoz
  • Vannak esetek, amikor nincs vagy csak minimális a megfogadási követelmény
  • Vannak egészen bőkezű ajánlatok is
  • Úgyis fogadni akartunk az adott oldalon, nincs jelentősége a megfogadási követelménynek

Összességében tehát az ingyen fogadás az az ajánlat, amire csak akkor mondjunk nemet, ha egyébként semmiképp nem akartunk fogadni az adott oldalon, mert minden más esetben ez a magyar fogadási piac egyik legjobb bónuszának nevezhető, ahogy arra szakértőnk, Kollar Aladar is rámutatott már.

Top