You are here
Home > Szabadidő >

A hintázás már nem csak a gyerekek kiváltsága

A különféle függőágyak reneszánszukat élik köszönhetően annak, hogy a relaxáció, a szabadtéri feltöltődés egyre többek számára fontos, a jól létünk nélkülözhetetlen részét képezi. Nem csak a gyerekek, de a felnőttek is kedvelik a különböző lengő alkalmatosságokat. A függőágyakból, és függőfotelekből igen széles a választék, amely látványos kiegészítője lehet teraszunknak vagy az udvarunknak.

Érvek a hitázás mellett

Jó tudni, hogy a hintázásnak komoly élettani haszna van. A pszichológia tanulmányok igazolják, hogy számos érv szól a hintázás mellett, amely miatt felnőtt korban sem kellene lemondani róla. Szerencsére a kerti bútorok kibővültek a különféle függő alkalmatossággal, így már nem csak a gyerekek élvezhetik ki a hintázás pozitív hatását.

Relaxál

A ringató hatásnak nem csak a csecsemőkre, kisgyerekre, de a felnőttekre is nyugtató hatással van, amely kifejezetten előnyős napjaink szorongásokkal és feszültségekkel teli időszakában.

Fejleszt

Régóta köztudott, hogy a gyermekeknél a hintázás pozitívan hat a finom motoros készségekre, az egyensúlyra, és a mozgáskoordinációra is, ugyanakkor azt is igazolták, hogy a különböző részképesség zavarok esetén terápiás eszközként is alkalmazható.

A felnőttek hintái a függőfotelek és függőágyak

hinta4 min

A függőfotelek és függőágyak remekül helyettesítik a felnőttek számára a hintát, a legtökéletesebb darab megtalálásának ma már nincs akadálya, a különböző igényeknek és pénztárcának megfelelő választék érhető el. Előnye, hogy bárhol, könnyedén felállíthatók, és elegáns formatervezésük miatt, kényelmes párnákkal kombinálva remekül illeszkednek egy modern terasz stílusához. A kültéri függőfotelek mind tartószerkezetileg, mind ülőfelületüket tekintve rendkívül strapabíróak, UV-állóak, és komfortos pihenést biztosítanak.

hinta2 min

A manapság kapható hintaágyak és függőfotelek nem csak az otthonok külterében, teraszokon találhatók meg, tetszetős kialakítása révén a nappalikban is méltó helyet képviselnek. Vannak különleges kialakítású strapabíró darabok, amelyeket kifejezetten beltéri használatra fejlesztettek ki. Különböző kivitelben kaphatók, egyes darabokat a plafonról kell lógatni, míg mások egy állvány tart biztonságos magasságban a föld fölött. Kaphatók kifejezetten gyermekek számára alkalmas függőhinták, amelyek puha anyag és izgalmas színvilág miatt biztosan a gyermek kedvenc bútordarabjává válik.

Top