You are here
Home > Szabadidő >

Anker’t

Anker t

Az Anker’t Budapest 06.kerületében a forgalmas Andrássy út közelében található. A főváros ikonikus romkocsmáinak egyike, amely népszerű a  hazánkba látogató külföldi romkocsma túra rajongók, de a helyi fiatalok körében is.

A főváros rengeteg történelmi és kulturális örökségben bővelkedik, amely miatt Európa egyik turisztikai célpontjává vált. Budapest utcáin barangolva a műemlékeken kívül egyéb izgalmas lehetőségekbe lehet botlani. A város nemcsak napközben van tele élettettel, de éjszaka is lüktet a szórakozni vágyók forgatagától. A romkocsmák, amelyek a régi lepusztult bérházakban nyíltak meg sorra, az évtized legnépszerűbb turista attrakciói közé tartoznak. Míg a legtöbb romkocsma a zsidó negyedben, a hetedik kerületben található, addig az Anker’t a 06. kerületben, a Paulay Ede utca 33. szám alatt található.

ankert Budapest

A 2012-ben megnyílt bár búcsú hétvégi bulijára 2020. februárjában került sor. A kocsmában a remek italválaszték mellett különleges programokat is talált az ide látogató. A tapasztalatok alapján elmondható hogy a budapesti romkocsma túráknak egyik fontos állomása volt. A közel 200 éves épület udvara kiváló lehetőséget nyújtott akár izgalmas kerekasztal beszélgetésekhez, fotókiállításokhoz. Az udvaron vasárnapi piac mellett jól megfért egy divatbemutató, de sokan az esküvői paty színhelyéül is az Anker’t! A fedett csarnokában négy bár, táncparkett és két élelmiszerbolt is helyet kapott. Emellett hamburgerező és vegán pizzákat árusító részlegek is találhatóak. Az Anker’tet kellemes sörözések, és hajnalig tartó bulik tették emlékezetessé.

Top