You are here
Home > Hírek >

Új gazdája van az Otthon melege program pályázatainak

otthon melege program

2020 augusztusától az NFFKÜ – Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. koordinálja az Otthon melege program pályázatait.

Az Otthon melege program pályázataival kapcsolatos lebonyolítói feladatokat – a 350/2020. (VII. 16.) Kormányrendelet értelmében az NFSI Nonprofit Kft-től 2020. augusztus 1. napjától az NFFKÜ – Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. vette át.

A NFFKÜ oldalán egyenlőre semmi nem történik. Egyelőre az eddig megjelent és lezárt állami forrású energetikai és fogyasztóvédelmi pályázatokhoz kapcsolódó dokumentumokat és információkat lehet letölteni az oldalról.

Az NFFKÜ volt, a Magyarországon jelenleg nem működő Norvég alap pályázatainak koordináló szervezete, a Magyarországon tetszhalott állapotban lévő támogatási alapnak lezárt pályázati dokumentumai, a honlapon látható információk szerint, továbbra is a Zrt. kezelésében maradnak. A Norvég alap, illetve az európai gazdasági tér támogatásai programjai, a hat évvel ezelőtti botrány óta Magyarországon nem működnek, miközben a környező tagállamok már pályázhatnak a Norvég Alap támogatásaira.

 

 

Top