You are here
Home > Munka >

Nyomtatás az otthon melegéből

nyomtatás

A lakásokban egyre gyakoribb háztartásbeli tárgy a fénymásolóként és szkennerként egyaránt funkcionáló nyomtató. A legjobb, hogy nem kell azon aggódni, hogy mikor tudunk elmenni egy fénymásoló szalonba, és hogyan passzírozzuk azt be a mindennapokba – egyszerűen csak a gép elé ülve, papucsban és friss kávét szürcsölve gyorsan kézhez kapjuk a kinyomtatni vágyott dokumentumokat. Nézzük, miért jó, ha kéznél van egy otthoni nyomtató állomás!

Könnyebbség nekünk és a pénztárcának

A tudat, hogy nem kell azon gondolkodni, hogyan legyen kéznél minél hamarabb egy dokumentum, akár sokszorosított darabszámban, felbecsülhetetlen. Egy otthoni nyomtatóval a letölthető iratokat akármennyiszer kinyomtathatjuk és sokszorosíthatjuk, miközben nem kell azon idegeskedni, hogy hol van még nyitva szalon és milyen messzire kell érte utazni.

A másik, hogy a nyomtató otthoni használata hosszú távon gazdaságos – nemcsak azért, mert időt és pénzt spórolhatunk vele, de az energiáinkat is jobban beoszthatjuk, mert megkönnyíti a napi tervezést.

Amit hasznos tudni a vásárlás előtt

Ha esetleg amiatt aggódnánk, hogy a rendszeres használat miatt hamar kifogyna a patron, érdemes előbb végig gondolni, hogy milyen típusú nyomtatót választunk otthonra. A nyomtató toner esetében ugyanis fontos megkülönböztetni két fajtát: tintasugaras vagy lézeres tonert. Előbbit akkor érdemes választani, ha csak párszor akarunk néhány dokumentumot vagy iratot kinyomtatni – például koncertjegyet, személyes okiratot, néhány emlékfotót vagy pár online lecke gyakorlati anyagát. Az ilyen kazettával működő nyomtatók pénztárcakímélő árakon elérhetőek.

Ha valamivel professzionálisabbat választanánk, mert rendszeresen és sokszorosítva akarunk hasonló dokumentumokat otthon nyomtatni – akkor a lézeres lehet az ideális választás. Ezzel könnyedén tudjuk előállítani ugyanazokat a dokumentumokat nagy számban, legyen szó fekete-fehér vagy színes nyomtatásról. Valamivel magasabb áron kínálják ezt a típust a piacon, de hosszú távon remek befektetés. A patronok sem drágák bele – például a HP Laser MFP 135a toner egy kitűnő megoldást nyújt.

Alakítsunk hát ki egy szabad felületet az íróasztalon vagy az egyik szekrényen, és otthonunk máris kényelmesebbé válhat! Ráadásul saját komfortos környezetében megrendelheti gyorsan, egyszerűen és elfogadható áron a tintapatront – a TonerPartners örömmel segít megtalálni a legjobb terméket!

A fotó forrása:

New Africa / Shutterstock.com

Top