You are here
Home > Vállalkozás >

Még soha nem volt ennyire egyszerű a nemzetközi kereskedelem

Sokan a nemzetközi kereskedelmi színtérről csak álmodoznak. Milyen jó is volna kikerülni a nagyvilágba! De szép lenne, ha a céget, a brandet mind többen megismernék! Akár más nyelveken is, más országokban, túl a határon. Aztán az álomról végül kiderülhet, hogy valóság. Valóság?

Igen, ugyanis a MerXu pontosan ezekre a vágyakra reagálva jött létre. Egy platform, ami nem kínál kevesebbet annál, mint amire fentebb utaltunk. Platformként szolgál, olyan összekötő kapocsként, ami összehozza a kis-, közép- és nagyvállalkozásokat egy biztonságos térbe. Ahol nem akadály a nyelvbéli különbség, nem lényegesek a határok, hiszen a szabad kereskedelem határtalan!

Mi az ára mindennek?

Most jön a fekete leves. Pontosabban jönne, hivatalosan, hiszen a legtöbben erre várnak. Mert az nem létezik, hogy egy ilyen kecsegtető ajánlat ne rendelkezzen árnyoldallal. Pedig az igazság az, hogy nagyon is létezik. Íme itt van rá a bizonyíték:https://merxu.com/hu/

Az oldal használata épp úgy ingyenes, mint a regisztráció, a termékek, szolgáltatások feltöltése és az egyéb funkciók alkalmazása. Díjmentes. Költségeket nélkülöző. Nem lehet elégszer leírni mindezt, mert a legtöbben még ilyenkor is a kiskapukat keresik. Mert biztos, hogy akad egy kisbetűs rész, az nem létezik, hogy ennyire vonzó ajánlat ingyen igénybe vehető? Pedig igen! Mutatjuk is, hogy hogyan!

A nyelvi különbségek sem okozhatnak nehézséget?

Nem. A https://merxu.com/hu/c/epitoipar-1976b431f4414b01b3aba9074a891523/ oldalon mindez könnyedén felfedezhető. Azok a vállalatok juthatnak főszerephez, mint ajánlattevők, azaz eladók, akik a közép-kelet-európai régióban tevékenykednek, ez a bejegyzés helyszínére is vonatkozik. A platformon a kilenc ország ajánlatai együttesen megtalálhatóak, lefordítva mind a kilenc nyelvre. Ez együtt jár a felület alkalmazásával. Így aztán hirtelen egy belföldi vállalkozásból villámgyorsan nemzetközi vállalat avanzsálhat, akinek kapkodnak a termékeiért és a szolgáltatásaiért. És pont ez a határtalanság a cél, ami bárki számára elérhető! Jól hangzik? Ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!

Top