You are here
Home > Munka >

Lakásfelújítás során mire nyújt megoldást a raklapos szállítás?

Egy építkezés, lakásfelújítás alatt rengeteg építőanyagra, illetve épületgépészeti cikkre lesz szükség, mire a kezdeti „káoszból” létrejön a csodás, újraalkotott otthon. Ezek beszerzése komoly logisztikai feladat, amely rengeteg buktatóval jár az avatatlan próbálkozók számára. Érdemes olyantól segítséget kérni, aki magabiztosan mozog a raklapos szállítás világában, ez ugyanis egyszerre jelent gyors és biztonságos beszerzési megoldást.

Gyors, biztonságos, helytakarékos, praktikus, nem utolsósorban költséghatékony. Leginkább ezeket szokták felsorolni, ha a raklapos szállítás előnyeit néhány szóban kell összefoglalni. Ez egy belföldön és a nemzetközi piacon egyaránt bevált módszer a lakásfelújítások során az építőanyagok mozgatására, leszállítására.

Szinte bármit szállíthatunk raklapon

A lakások, házak felújítása 2021-ben hatalmas lendületet kapott az újonnan elérhető állami otthonteremtési támogatásnak köszönhetően, mielőtt azonban belekezd egy család, érdemes megvizsgálni a lehetőségeket. Biztos, hogy a fejújításhoz rengeteg építőanyagra lesz szükség, ezek beszerzése, valamint az adott címre juttatása pedig nem kis logisztikai feladat. Az építőipari raklapos szállítás éppen azért lett népszerű, mert szinte minden igényre választ ad.

Raklapon gyakorlatilag bármit szállíthatunk, ami az építkezéshez, lakásfelújításhoz hasznos. Lehet ez térkő, burkolólap, tetőcserép, járólap, padlólap, vakolat, festék, glett, tégla, csempe és csemperagasztó, laminált padló, parketta, ide tartoznak a lapra szerelt bútorok, a szaniterek, az épületgépészeti cikkek, a klíma, a hőszivattyú, a nyílászárók, a gipszkarton, valamint a kályha, a kandalló, de a radiátor is. A módszer tehát adott, azonban vannak további logisztikai kihívások, amelyeknek meg kell felelni az ügyfél tökéletes kiszolgálása érdekében.

Nemzetközi beszerzés növeli az elérhető kínálatot

Ha lakásfelújítás a feladat, érdemes hozzáértő, tapasztalt szolgáltatót megbízni a logisztikával. Ilyen a Palletways, ami egy európai hálózat – ennek az az előnye, hogy a nemzetközi piacról is képes az otthonunkba szállítani az árucikkeket. Eközben költséghatékony, hiszen akár egyetlen raklapnyi árucikk is beszerezhető, ha arra mutatkozik igény a megrendelő részéről – legyen szó akár magánszemélyről, akár céges vagy vállalati szintű beszerzésről. Ez a személyre szabott megoldás garantálja a lehető legmagasabb kiszolgálást a raklapos szállítás területén. Ha érdekelnek a részletek, itt találod őket: https://hu.palletways.com/hu

Mik a raklapos szállítás korlátai? Kevés van, de azért ismerjük meg ezeket! Az árumozgatást legtöbbször emelőhátfalas járműpark látja el, ezt az ügyfél valós idejű nyomkövetéssel kísérheti végig. Ami az építési anyagok méretét illeti, 240 centiméteres hosszig megoldható a raklapos szállítás, ami már túlméretes kategória, míg a tömegét illetően a túlsúlyos raklapokat 1200 kilogrammig lehet biztonságosan kezelni. Jól hangzik? Az is! Érdemes kipróbálni a raklapos szállítást!

Top