You are here
Home > Fürdőszoba >

Kis fürdőszobákba is ideális a wc és bidé egyben

Manapság egy modern és komfortos fürdőszobának kötelező felszerelése a bidé. Azonban a kis lakásokkal és fürdőszobával rendelkezőknek sem kell lemondani a higiéniai szempontokról, hiszen a szaniterek piacán is számos újdonság érhető el: a bidé és wc együtt 2in 1.

Napjainkban az otthonokban a kényelem a relaxáció színtere már nem csak a nappalira korlátozódik, de a fürdőszoba is. A fürdőszoba otthonunknak az a része, ahol életünk egy igen jelentős részét eltöltjük. A méretétől függetlenül egyike azon helyiségeknek, ahol a funkcionalitásnak kiemelt szerepe van. A tökéletes működés érdekében nem árt figyelmet fordítani a megfelelő szaniterek és minőségi berendezés kiválasztására.

furdoszoba wc2

Manapság már bármilyen stílusú fürdőszobához harmonikusan illeszkedő kádak, zuhanytálcák, wc csészék és mosdók kaphatók, amelyekben az ergonómia is szerephez jut. Az innováció a szaniterek anyagában és kialakításában is jelen van, hiszen már nem csak a hagyományos kerámiáknál vékonyabb anyagok kerültek piacra, de a helytakarékossági szempontból kiváló megoldást nyújtó 2in 1 wc- és bidé is.

A mindennapos használatú szaniterek piacán is látványos fejlődés következett be, ezek a tárgyak olyan innovatív megoldásokkal, és kényelmi funkciókkal is rendelkeznek, mint az alvást könnyítő diszkrét éjszakai irányfény, amely automatikusan bekapcsol, ha valaki a sötétben megközelíti.

Helytakarékos megoldást kínál a wc+bidé, amelyből nem csak színválaszték, de klasszikus és modern stílusú modellek is kaphatók. A személyi higiéniánkat biztosítja a wc peremébe épített fúvóka, és a kellemes melegvizet könnyedén szabályozhatjuk egy fali egykaros csaptelep segítségével.

A kis helyigény mellett előnye az egyszerű működés, és az sem utolsó szempont, hogy jóval könnyebb a tisztán és higiénikusan tartani. A rejtett szennyeződések nem tudnak lerakódni, így a kórokozók és baktériumok sem bújhatnak meg.

Top