You are here
Home > Otthon >

Így költöztet egy olyan profi cég, aki szívét-lelkét beleadja a munkába

költöztetés

Az egyik helyről a másikra költözni nem csak rendkívül időigényes, hanem ijesztő feladat is lehet, különösen akkor, ha alapból is rengeteg elfoglaltságod van a hétköznapokban. Hogyan lehetne elegendő időt és energiát szánni egy egész otthon dedobozolására, elszállítására majd kipakolására?

Ha azt tervezed, hogy hamarosan költözöl, el kell döntened, hogy felveszel-e egy költöztető céget, hogy segítsenek neked, vagy inkább az összes stresszes-terhes gondot és megoldásra váró problémát magadra vállalod.

Soha nem járhatsz rosszul, ha felveszel egy költöztető céget ahelyett, hogy mindent egyedül csinálnál. Függetlenül attól, hogy helyi vagy távoli költözésről van szó, a környék legjobb költöztető cégével való együttműködés előnyös lehet a számodra.

Miért érdemes kiemelni, hogy a legjobb költöztető?

Mert két cég között is hatalmas lehet a különbség.

Az előnyök, amelyeket egy jó költöztető cég adhat neked

1. Megakadályozzák az értékeid sérüléseit

Valószínűleg a szeretett tárgyaid eltörése az utolsó dolog, amivel foglalkozni szeretnél költözés közben. Ha nehéz dobozaid vagy nagy bútoraid vannak, mindig érdemes felkeresni egy költöztető céget, hogy elkerüld az esetleges repedéseket, horpadásokat és töréseket.

Egy tapasztalt költöztető cég fel van szerelve a tárgyak szállításához szükséges eszközökkel anélkül, hogy az veszélyeztetné az értékeid biztonságát.

költöztetés

2. Költséghatékony

Az önálló költözésre fordított pénz, energia és idő általában magasabb, mint egy költöztető cég bérlése esetén. Például ha magad szeretnéd levezényelni a költözést, akkor csomagolóanyagokat kell vásárolnod, és gondoskodnod kell arról, hogy elegendő időd legyen mindent befejezni a költözés napja előtt.

Ezenkívül a tárgyak kirakodása is jelentős energiát igényel.

A költöztető cégek egyik előnye, hogy mindennel rendelkeznek, amire szükséged van, beleértve a szakember gárdát is, akik időben összepakolják és el tudják szállítani a holmijaid.

3. Professzionális szolgáltatás

Egy jó költöztető cég mindig arra törekszik, hogy minőségi munkát és professzionális szolgáltatást nyújtson minden ügyfelének. Emiatt a kiválóságot szem előtt tartva működnek.

Emellett hozzáértőek, a tervezést prioritásként kezelik és jól szervezettek. Azt is biztosítják, hogy minden felmerülő kérdésedre vagy aggályodra időben válaszoljanak.

Ők ütemezik a költözés időpontját és dátumát, becsomagolják a tárgyakat, időben a helyszínen lesznek, listát vezetnek az ügyfél áruiról, és ütemterv szerint szállítják azokat.

Ezenkívül, ha probléma adódna, egy költöztetőcég gyorsan kommunikál, hogy tájékoztasson a zökkenőmentes és problémamentes költözés érdekében.

4. Időmegtakarítás

A dolgok bepakolásától az ingatlanok rendetlenségéig a folyamat sok időt vehet igénybe. Ha az idő pénz a számodra, és nem engedheted meg magának a költözési folyamat során felmerülő késéseket vagy kellemetlenségeket, hagyd, hogy professzionális költöztetők végezzék el helyetted a munkát.

költöztetés

5. Lehetővé teszi, hogy más fontos dolgokra összpontosíts

Ha azt tervezed, hogy eladod jelenlegi otthonodat, mielőtt másik helyre költöznél, találkoznod kell az ingatlanossal, az új vevőkkel és ügyvédekkel is.

Lehetnek olyan dokumentumok is, amelyekkel foglalkozni kell, és amelyek fennakadásokat okoznak majd a folyamat során. Ha egy költöztető cég segít neked, könnyen ezekre a fontos dolgokra koncentrálhatsz indulás előtt.

Tehát elmondhatjuk azt, hogy a költöztető cég előnyei bőven meghaladják az ezzel járó költségeket. Ha azt szeretnéd, hogy a költözés a lehető legfeszültségmentesebben és gördülékenyebben menjen, add azt a szakemberek kezébe. Akár üzleti, akár személyes okokból kell költöznöd, nem fogod megbánni, ha szakértőket alkalmazol.

Költöztetőt megbízni azonban nem egyszerű, és a költözés is túl költséges lehet, ha nem vigyázol. Ezenkívül egyes költöztető cégek jobbak, mint mások, ezért fontos, hogy tervezz és gyűjts több információt, mielőtt aláírod a szerződést.

Innen ismerheted fel a profi költöztető céget

  • Nem mellékállásban dolgoznak

Az első intő jel egy költöztető cég esetében az, ha “egy kocsis” vállalkozásként működnek. Ez azt jelenti, hogy legfeljebb egyszerre 1 kisebb fuvart tudnak bevállalni, ezt is csak munkaidőn kívül, szinte mintha csak hobbiként tekintenének a szakmára.

Egy jó költöztető cég több kocsival és szakemberrel dolgozik, hogy biztosan mindenhol teljesíteni tudják a megbízók kívánságait és biztos lehetsz abban, hogy nem mondják le a költöztetést.

  • Helyetted intézkednek

Ha egy költöztető cég csak annyit mond neked, hogy pakolni felár ellenében segítenek, a kirakodást talán még megoldják, ha lesz elég idejük rá, akkor menekülj!

A professzionális költöztető cég ügyfelei kérésére akár kompletten, tehát be- és kicsomagolással, csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt elvégzi a költöztetést.

  • Nincsenek rejtett költségek

Szeretnél amiatt aggódni, hogy milyen rejtett költségeket írnak még utólag az árajánlatra ceruzával a szakemberek? Távolságdíj, emeletdíj, súlydíj stb. Nem kellene, ha jól választasz!

Az árajánlat, amelyet kapsz legyen egyszerű, könnyen átlátható és követhető. A legjobb az az eset, ha a költöztetés elején a brigádvezető ismerteti az árakat, így biztosítva azt, nehogy a folyamat végén esetleg más – előzőekben nem ismertetett tényezők-, tehát plusz költségek is felszámolásra kerüljenek.

  • Tanácsokat adnak

Mikor felveszed a kapcsolatot a céggel, kezdj el puhatolózni. Kérj tanácsot a csomagolással, a költözéssel és az ügyintézéssel kapcsolatban, hogy felmérhesd, mennyire segítőkészek!

Bízz meg olyanokat, akik szívesen segítenek telefonon, e-mailben, esetleg a fontosabb kérdéseket megválaszoló brossúrával is rendelkeznek – így megbizonyosodhatsz arról, hogy minden helyzetben számíthatsz rájuk!

Mutatunk egy remek vállalkozást, amelyekre ezek közül minden pont tökéletesen igaz:

A Franko Költöztetés több mint 31 év tapasztalattal és évente átlagosan 1600 db tökéletesen elvégzett projekttell áll rendelkezésedre belföldi és külföldi költözés esetén is, rejtett költségek nélkül.

A cég kizárólag költöztetésre specializálodott, így minden adott, hogy értékeid biztonságban legyenek az utazás során: modern, tiszta költöztetésre kialakított, nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkeznek.

Akár kompletten, tehát be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt végzik el a költöztetést.

A költözéssel járó összes nyűgöt leveszik a válladról, természetesen garanciát vállalva!
Fotók: unsplash

Top